Evo da ponovim ovo je jedan od najvećih zicera na zse……..
Ne interesira me 5-10% gori doli………
Ovdi će se zaradit dobra lova i to jako brzo……….
Hmmm… a ja prije nekoliko dana prebacio sve s JDPL na ADPL jer mi dosadilo čekanje 🙁
Morati ću opet pola vratiti 🙂
Pa šta nisi postao kad si to napravio.. to bi mi bio ultimate buy signal.. ovako mi je ostalo još leptirića bez cvijeća, buhuhu!
Inače, taj buy signal se zove: ‘Kad svima dosadi, vrijeme je za akciju!’ :):
Hmmm… a ja prije nekoliko dana prebacio sve s JDPL na ADPL jer mi dosadilo čekanje 🙁
Morati ću opet pola vratiti 🙂
Pa šta nisi postao kad si to napravio.. to bi mi bio ultimate buy signal.. ovako mi je ostalo još leptirića bez cvijeća, buhuhu!
Inače, taj buy signal se zove: ‘Kad svima dosadi, vrijeme je za akciju!’ :):
[/quote]
Ako sam ti ja zvijezda vodilja na ZSE onda ti ne prognoziram svijetlu budućnost 🙂
ako ne KoSi, nek vodilja onda bude cinjenica o prosjecnoj cijeni jdpl-r-a u zadnjih 10 godina (253 kn), a bome kriza je na izmaku.
Da nisu procurile informacije o poslovanju za 9 mjeseci,vozarine su krenule a i ATPL isto rast—
Još domalo pa će i službeno biti objavljeno ono šta ćekamo već godinama……..
Samo strpljivo i skupljajte………
Ne cijenu još dizati…….
BDI i danas up………
evo……………
Baltic Dry +0,2%
Capesize -0,3%
Panamax +2,8%
Handysize -0,9%
Supramax -0,3%
Baltic Exchange Dry Index TM 2784 (UP 6)
Baltic Exchange Capesize Index TM 4461 (UP 13)
Baltic Exchange Panamax Index TM 2461 (UP 68)
Baltic Exchange Supramax Index TM 1774 (DOWN 6)
Baltic Exchange Handysize Index TM 921 (DOWN 10)
Još domalo pa će i službeno biti objavljeno ono šta ćekamo već godinama……..
Samo strpljivo i skupljajte………
Ne cijenu još dizati…….
Aj vi nama recite, što to čekamo (ne ćekamo)…dobar FI ili prodaju paketa dionica HFP-a?
Uljanik je izbacio dobit veću 21,8 posto,a pošto je cijena Jadroplova naglo porasla u zadnja 2 tjedna mislim da je u pitanju dobar neto postotni skok.Jadroplov miruje već danima a sad nagli skok i ukrcaj-sa 140 na 154-najviša danas a i u predhodnim njesecima.Koliko se sjećam proljetos dok je kriza gadno harala svijetom jadroplov je bio najviše 190 i kusur,pa ljeto veliki pad i stagnacija sve do sada.Prodali 2 broda,kupili jedan novi koji je već unajmljen za dvije godine.Poslovni veli da dolaze teška vremena za prevoz nafte,a rast potražnje rasutih tereta.Mislim da su veliki nešta ili saznali ili nanjušili pa se ukrcavaju.Sličan slučaj PTKM,a da li je isti vidjet ćemo.