JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A tko kaže da do kraja godine jdpl neće na bubanj……..a love fali u državnoj blagajni….i to jako…a mi samo znamo prodavati stvari da bi začepili rupe……..

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

vreće keša na računu…….
a trenutna tržišna kapitalizacija od 30 mil eura je manja od jedne novogradnje…….

ako ovo nije super podcijenjeno do bola neznam šta je……
a ako tko želi prodavati i niže….. welcome……..

Ako je ovo tako dobra prilika zašto je na kupnji samo 912 kom dionica?

odnosno sad već 878 kom ….
[/quote]

čini mi se da se malo odnos promjenio ako se ne varam

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

krenulo je [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ma nije krenulo…….neka stoji…..i ovako je dobro…… [lol]

Ma nije krenulo…….neka stoji…..i ovako je dobro…… [lol]

Ma vraga je dobro.Dosadno do boli! Najgore je kad se ništa ne dešava ali tako je na cijeloj ZSE pa smo valjda u trendu.

Evo vam exluziva…….
Sv. Dujam ide u subotu ujutro ako nebude olujnog vitra……….

lp

Novogradnja Sv. Dujam na primopredaja u nedjelju u 12 sati……..evo i službeno……naravno prvo do mene……..

Naime brod kasni iako je gotov jer uprava jdpl ga nije tila preuzet dok god nisu otklonjeni i najmanji nedostatci a i mnogo je bolji od Peristila……..

Eto dakle još jedan novi brod….a tržišna kapitalizacija manja nego samo brod vrijedi i to dosta manja…

lp

Evo ga ovde…..

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/116529/Default.aspx

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Evo i WELLS FARGO preporučio brodare,Kinezi se trenutno odmaraju ali vratit će se i oni na šljaku,Papiću nabavi još jedan polovnjak(isključivo handy),i smatrat ću te najboljim brodskim CEO [lol]

Sad ostaje da vidimo kako će se nadoknaditi razlika u ugovorenoj i tržišnoj cijeni. Možda jdpl postane žrtveno janje i ode na bubanj privatizacije. [cool]

Vaš link [smiley]

danas isplovljava

Sad ostaje da vidimo kako će se nadoknaditi razlika u ugovorenoj i tržišnoj cijeni. Možda jdpl postane žrtveno janje i ode na bubanj privatizacije. [cool]

Pa ovo ide prvo na lager kolega sve je jasno, i zato ja tu ne vidim ozbiljniju prodaju [wink]

New Report

Close