JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

da, 270kn po dionici ako je usd bio prosjecno 5kn u 5 godina. ja bih bio zadovoljan i da rade 30 kn po dionici godisnje narednih 10 godina, uz prosjecan p/e za ovu industriju od 8,9 na duzem vremenskom nizu. kina povecava uvoz i izvoz hrane. tecaj usd/kn +20%, vozarine +20%, tonaza rasutih tereta jadroplova uskoro 20-30% plus…meni dovoljan razlog da se nakrcam…obavljeno. drzavno vlasnistvo, dobro upravljanje..itd…

+10 komada na 141,50kn….a vi čekajte baku s kolačima :-). svedska prognozira +4% bdp za 2010, njemacka takodjer, ostali u evropi čemerno ali ide se naprijed, slovenija naravno u plusu…dno im je bilo kazu pocetkom 2009..a gdje je hrvatska zaboga…kod nas jos slijede otkazi (badel, ht…jos kad sezona zavrsi.., a nasa Vlada se bavi analizom potpisa…

rast od 1-2% na neuobicajeno povecanom prometu za ovu dionicu govori o kojem trendu?

rast od 1-2% na neuobicajeno povecanom prometu za ovu dionicu govori o kojem trendu?

Trend je moj frend! [thumbsup]

joj ‘oće li bdi na štiri iljade punata do kraja 2010? 🙂

joj ‘oće li bdi na štiri iljade punata do kraja 2010? 🙂

Baltic Dry +1,3%
Capesize +1,2%
Handysize +0,1%
Supramax +0,6%
Panamax +2,6%

Kakve veze ima, danas je solidan plus, a dionica u crvenom, jedva čekam da BDI bude malo u minusu, vjerojatno će tek onda krenut iskrcaji, premda se zna da to ne rade mali ulagači

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Iskoristio prigodu i utopio sve količine kupljene po 134kn na 140 i kusur kunića.
Očekujem opet daljni pad, ako pukne 134,xx onda idemo jako jako nisko.

26.11.2010 - Dan D

Iskoristio prigodu i utopio sve količine kupljene po 134kn na 140 i kusur kunića.
Očekujem opet daljni pad, ako pukne 134,xx onda idemo jako jako nisko.

Stvarno si burek investitor..evo ja kupio od tebe, vidjet ćemo tko će bolje proći.
Z aCrobex neznam ali jdpl je pred velikim rastom. Ne mislim tu na dan, dva ali tjedan dva već može.

Pa splite kad sam ti ja govorio da kupuješ brodare smijao si se i govorio kako sam ih kupovao od tebe……….
Ja imam info iz prve ruke…….za razliku od tebe….
Konkretno ljudi sa kojima se druži i plovim su u JDPL u upravi……….
Imam itekako info zanimljive za ovu dionicu i zato i kupujem u tišini već 4 miseca…
Ako vas interesira možete vidjet u prvih 20 sam……..
Zato ne bulazni sa par posto gori doli kad to nije bitno………ti u svom tom trejdanju si se izgubio……
Bolje ti je kupi i prodaji na 350-400………to je zarada……..
kao što sam ja kupovo na 250 i 300 a utapao po 650-750……
privatizacija će doć kad tad puno prije nego svi mislite…..a onda će biti kasno za kupnju a neki će se živi pojesti zbog propuštene zarade……..
JDPL je n 0,33 booka………..znači sve je jasno……..
HFP je proao već 10000 kom i to sve u tiho u zadnje vrijeme……
pratite malo…….
na pm u vezi JDPL ne odgovaram jer je dovoljno ovo što sam napisao…………
pametnima dosta

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

bilo bi svima na korist kad bi jadroplov usao u sluzbeno trziste pa da se lijepo javljaju sve promjene ugovora, po kojim vozarinama sto vozi itd…ja cekam sv dujam, jos jedan brod i bdi na 4000 bodova…a privatizacija hm….pitanje cijene i trenutka…

Sv. Dujam – porinuće 20.09 u jutarnjim satima ako vrijeme dozvoli……..

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

bdi raste, a brod ce biti nov novcat iz brodogradilista koje ima odlicne reference, jedan dobar spot ugovor na 6 mjeseci od 25000 dolara bio bi posao godine. hvala na info.

New Report

Close