JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vaš link
Dobro je, nastavlja se

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Opet gubitak……………
Koja retardirana uprava,………
Ma da nije skorašnje privatizacije sad bih sve rasprodao………

ULPL je za JDPL svemirski brod……u svemu……..

Ključne riječi su skorašnja privatizacija i tada više nema minusa

Opet gubitak……………

[/quote]
već dugo se koristi taj termin skorašnja.pošto to skorašnja traje već duže vremena znači da nema privatizacije još bar 2-3 godine…….u to sam siguran

Opet gubitak……………

[/quote]
već dugo se koristi taj termin skorašnja.pošto to skorašnja traje već duže vremena znači da nema privatizacije još bar 2-3 godine…….u to sam siguran
[/quote]
Prodaja državnih udjela je krenula, mislim da se čeka rješenje brodogradilišta da bi se krenulo s ovim, istina naglas razmišljam

JDPL ne zna kuda bi-malo gore na 143, malo dolje do 138…Nadaju se ljudi da bi se moglo, obzirom da je četvrtak dan za zbrajanje par kunića, moglo spustiti cijenu. A pogledajte ATPL, tako će i ovdje da se dogodi. A BDI tek počeo rasti….Superiska. Danas sam opet malo ćopila po 139. Hvala [cool]

Ovo mi više djeluje na istovar nego utovar…

26.11.2010 - Dan D

JDPL ne zna kuda bi-malo gore na 143, malo dolje do 138…Nadaju se ljudi da bi se moglo, obzirom da je četvrtak dan za zbrajanje par kunića, moglo spustiti cijenu. A pogledajte ATPL, tako će i ovdje da se dogodi. A BDI tek počeo rasti….Superiska. Danas sam opet malo ćopila po 139. Hvala [cool]

Ovo mi više djeluje na istovar nego utovar…
[/quote]
Kolegice bolje vam je da čuvate Viadukt jer iduće izvješće će biti porast dobiti 150%, a ovdje možete imati samo veći minus…vozarine idu još dolje….

26.11.2010 - Dan D

Moj VDKT stoji zacementiran, u grobu trenutno, a izgleda da ide još jedno dva metra ispod razine groba, a ovdje sam nakupila nekih 200 kom i to većinom na 130,sada sam uzela još 20 na 139, pa postavila nalog na 175 kn jer je to razina gdje smo prošle godine bili na najnižoj grani, a miriši mi da bi moralo sada s rastom BDI-a povući malo više od toga. Mislila sam da izvješće neće biti tako relativno solidno kao što je, pa se nisam usudila uletjeti s više na 130, a bilo je prilika i te kakvih.

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

BDI 2030 +2,6%

BDI 2114 +4,1%

09 August 2010

Baltic Dry Index (BDI)    +84   2114
Rates

BCI (Cape index) BPI (Panamax index) BSI (Supramax index)
INDEX 2485 291 2607 26 1722 -9
SPOT 4 TCE AVG (USD) 21298 2876 20936 203 18009 -87
YESTERDAY (USD) 18422 20733 18096
YEAR AGO (USD) 50764 23434 20872

Tko se to blokirajući prodaju visokim nalogom pokusava docepati jos uvijek jeftinim dionicama [sad] ?

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

BDI 2378 +7,5%

Capesize + 20,2%

U tjedan dana BDI je skočio 21,5%, dok je capesize čak 88,8%

New Report

Close