Opet gubitak……………
Koja retardirana uprava,………
Ma da nije skorašnje privatizacije sad bih sve rasprodao………
ULPL je za JDPL svemirski brod……u svemu……..
Ključne riječi su skorašnja privatizacija i tada više nema minusa
Opet gubitak……………
Koja retardirana uprava,………
Ma da nije skorašnje privatizacije sad bih sve rasprodao………
ULPL je za JDPL svemirski brod……u svemu……..
[/quote]
već dugo se koristi taj termin skorašnja.pošto to skorašnja traje već duže vremena znači da nema privatizacije još bar 2-3 godine…….u to sam siguran
[/quote]
već dugo se koristi taj termin skorašnja.pošto to skorašnja traje već duže vremena znači da nema privatizacije još bar 2-3 godine…….u to sam siguran
[/quote]
Prodaja državnih udjela je krenula, mislim da se čeka rješenje brodogradilišta da bi se krenulo s ovim, istina naglas razmišljam
JDPL ne zna kuda bi-malo gore na 143, malo dolje do 138…Nadaju se ljudi da bi se moglo, obzirom da je četvrtak dan za zbrajanje par kunića, moglo spustiti cijenu. A pogledajte ATPL, tako će i ovdje da se dogodi. A BDI tek počeo rasti….Superiska. Danas sam opet malo ćopila po 139. Hvala [cool]
Ovo mi više djeluje na istovar nego utovar…
JDPL ne zna kuda bi-malo gore na 143, malo dolje do 138…Nadaju se ljudi da bi se moglo, obzirom da je četvrtak dan za zbrajanje par kunića, moglo spustiti cijenu. A pogledajte ATPL, tako će i ovdje da se dogodi. A BDI tek počeo rasti….Superiska. Danas sam opet malo ćopila po 139. Hvala [cool]
Ovo mi više djeluje na istovar nego utovar…
[/quote]
Kolegice bolje vam je da čuvate Viadukt jer iduće izvješće će biti porast dobiti 150%, a ovdje možete imati samo veći minus…vozarine idu još dolje….
Moj VDKT stoji zacementiran, u grobu trenutno, a izgleda da ide još jedno dva metra ispod razine groba, a ovdje sam nakupila nekih 200 kom i to većinom na 130,sada sam uzela još 20 na 139, pa postavila nalog na 175 kn jer je to razina gdje smo prošle godine bili na najnižoj grani, a miriši mi da bi moralo sada s rastom BDI-a povući malo više od toga. Mislila sam da izvješće neće biti tako relativno solidno kao što je, pa se nisam usudila uletjeti s više na 130, a bilo je prilika i te kakvih.
09 August 2010
Baltic Dry Index (BDI) +84 2114
Rates
BCI (Cape index) BPI (Panamax index) BSI (Supramax index)
INDEX 2485 291 2607 26 1722 -9
SPOT 4 TCE AVG (USD) 21298 2876 20936 203 18009 -87
YESTERDAY (USD) 18422 20733 18096
YEAR AGO (USD) 50764 23434 20872
Tko se to blokirajući prodaju visokim nalogom pokusava docepati jos uvijek jeftinim dionicama [sad] ?