JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kriminal u Jadroplovu? Ja jednostavno ne mogu vjerovati.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/slucaj-jadroplov-krivotvorine-s-kojima-se-sud-bori-deset-godina-suker-rjesava-za-pola-sata/503652.aspx

Čitaj malo bolje, taj slučaj je već poznat 10 godina, a ti si kao dobronamjeran a ustvari zlonamjeran???? [lol] [lol] [lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Pa ja nisam znao za taj slučaj i zato sam ga sad, kad sam se upoznao s njim, spomenuo.

Osim toga, nisam primjetio da je itko na forumu spominjao taj slučaj. Pa ni dobronamjerne kolege poput tebe.

Nakon pokretanja ovakvih članaka obično slijedi nešto značajno…..recimo privatizacija, za sitniš, ("jer bu ionako to samo od sebe propalo")

Poštovane kolegice i kolege,
što mislite na koji način će se vršiti privatizacija Jadroplova?

Da li važi ono pravilo da će se tražiti prosječna cijena u zadnja 3 mjeseca, i da li će onda biti više zainteresiranih koji će se "pripetavati" i dizati cijenu?

Što će većinski vlasnik kada to postane urediti s dionicom?

Vjerojatno vrlo malo pravih igrača zna što će se događati, ali možemo i mi razmišljati i pokušati predvidjeti razne scenarije?

Da li se zna, ima li uopće ozbiljnih kupaca? Trenutna tržišna kapitalizacija je cca 221 milijun kuna. Realno tvrtka vrije puno više.

Sretno svima.

:)))

+ još 300 kom jučer zaboravi sam napisat……..
Koga interesira može na skdd vidit da sam u prvih 20………
[kiss]
pozzzzz iz komiže………

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Nekoliko malaca se istreslo i evo nas na -1,89%! A atpl i ulpl su išle do +3 i +4% u isto vrijeme.Ali njih se dizalo s puno većim ulozima,atpl je netko kupio 190 komada odjednom ulpl čak 214 komada.
Ako veliki kupuju valjda će to sve uskoro gore pa i jdpl! [thumbsup]

Ma neka nas još malo ovako……meni odgovara…….

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

JDPL ne zna kuda bi-malo gore na 143, malo dolje do 138…Nadaju se ljudi da bi se moglo, obzirom da je četvrtak dan za zbrajanje par kunića, moglo spustiti cijenu. A pogledajte ATPL, tako će i ovdje da se dogodi. A BDI tek počeo rasti….Superiska. Danas sam opet malo ćopila po 139. Hvala [cool]

...nikad ne budi siguran što nisi spreman učiniti....

Opet gubitak……………
Koja retardirana uprava,………
Ma da nije skorašnje privatizacije sad bih sve rasprodao………

ULPL je za JDPL svemirski brod……u svemu……..

Vaš link

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

BDI 1967 + 1,3%

prodao 400 kom…………samo radi uprave……

New Report

Close