Koje je obrazloženje za ovaj zadnji pad BDI-a?
Da li ovo znači novo globalno usporavanje gospodarskih aktivnosti?
Da li je na jesen moguća prodaja državnih udjela u Jadroplovu i kako bi se to moglo odraziti na cijenu dionice?
Puno pitanja, sada je bitno ostati strpljiv, "nož" još pada.
odraziti će se na cijenu ispod 100 kn.
jednom dionicom se spasava margin call …ovo je vidjeno vec na par dionica prije totalnog potopa….
izgleda da je blizu calla netko oko 130 kn ,oprez
jednom dionicom se spasava margin call …ovo je vidjeno vec na par dionica prije totalnog potopa….
a izgleda i da ste vi kolega zaboravili kupiti ispod 130……. [lol] [lol]
Ne znam cemu sluzi ovakav komentar. Pa svi vide, da je netko skinuo u jednoj transakciji vise od 150 komada. Samo je zadnji bio na 130 kn.
Čudili ste se dok sam jučer pokupio po asku 650 komada do 135 kn. Vidjet ćemo sutra koliko i da li će tko kupiti ispod 135 kn. [thumbsup]
Čudili ste se dok sam jučer pokupio po asku 650 komada do 135 kn. Vidjet ćemo sutra koliko i da li će tko kupiti ispod 135 kn. [thumbsup]
Huh, ja sam pun ko brod, al sa radošću budem uvaljivao Ivani na 173-175kn.
kad vidim da je split unutra…
kad vidim da je split unutra…
onda zasigurno ne ulazim! 🙂
Možemo mi ovako svaki drugi dan? Ja ti prodam (134,8x) a onda sutra kupim 5 kn jeftinije.
Mali promet danas. I opet jdpl najviše pao od brodara iako se ne bi reklo po završnim cijenama. Ulpl -1,44 atpl -1,87 a jdpl -2,04%!
Nema veze,nas bar država neće prodavati kao atpl pa će valjda dio igrača preći k nama?
Ja sam opet kupio par komada da se nađe [thumbsup]
Zašto,pa nema jdpl na tom spisku?