JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prosjek smanjen na 134,5kn kupnjom dodatne municije….
Radujem se svakom rušenju jer još 2 injekcije CASHA čekaju.

26.11.2010 - Dan D

cuvaj injekcije do kraja referenduma, donosenja rebalansa i odluke o prodaji udjela u firmama, utvrdjivanja otkupne cijene psenice, utvrđivanja naknada od poplava i pronalaska topnickih dnevnika… i pomoli se za uspjesnu turisticku sezonu… +uzmi u obzir barem dva nepredvidjena potresa na svjetskim burzama za ovo vrijeme…

bolje zivjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi...

ma ne pita te nitko jel se ti brineš ili ne,,,

naveo si da je JDPL p/e 7
Daj nam molim te objasni po kojoj to racunici
Po tome bi ispalo da je zarada Jdpl cca 19 kn po dionici?

odakle vam ti podaci

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

cuvaj injekcije do kraja referenduma, donosenja rebalansa i odluke o prodaji udjela u firmama, utvrdjivanja otkupne cijene psenice, utvrđivanja naknada od poplava i pronalaska topnickih dnevnika… i pomoli se za uspjesnu turisticku sezonu… +uzmi u obzir barem dva nepredvidjena potresa na svjetskim burzama za ovo vrijeme…

nije lose kolega ..ukratko stanje kod nas…. [thumbsup]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Baš super, nisam se nadao kupovati opet niže, al dobro,kad ima kandidata samo udarite po prodaji.
Veselim se ogromnoj količini bureka na Jadroplovu. Uostalom svi moji frendovi koji rade u JDPL imaju mjesečne plaće po 3000-6000 USD, dok recimo "oni mravi" iz Luke Ploče su sretni ako dobiju 3500-4000 ali kuna. Meni je tu sve jasno tko ima, a tko nema.

26.11.2010 - Dan D

Kolega Splite 009

Ponavljam pitanje..ako ne znate , napišite da ne znate i zavrsit cemo ovo maltretiranje vas.

ma ne pita te nitko jel se ti brineš ili ne,,,

naveo si da je JDPL p/e 7
Daj nam molim te objasni po kojoj to racunici
Po tome bi ispalo da je zarada Jdpl cca 19 kn po dionici?

odakle vam ti podaci

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

pa splite009, ne može biti pe pozitivan ak firma posluje s gubitkom. postovi su vam skroz šošavi.

Kolega KKLAUDIJE treba sagledati širu sliku da bi vam stvari bile jasnije.
Nažalost takve informacije ovdje ne smijem objaviti.

26.11.2010 - Dan D

Evo i vani pišu o lošem prvom kvartalu : Vaš link

Kolega KKLAUDIJE treba sagledati širu sliku da bi vam stvari bile jasnije.
Nažalost takve informacije ovdje ne smijem objaviti.

rijetko kad dođem na ovu temu al isplatilo se. skoro sam pao sa stolca od smijeha 🙂

Ako se pitate tko je ovo opalio po asku, taj sam. Osjećam preokret a ovo je jeftinoća kakvu više nebudemo doživjeli. [thumbsup]

opet "netko" počistio 650 kom. sa prodaje [sealed]
evo sad vidin,kolega a ne “netko” [cool]

New Report

Close