JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Državni paket neći ispod P/B = 1. Dakle oko 300-400kn.
A ako bude trebalo to će i mirovinci kupovati po nalogu vlade. Ako im se naredi!
Tablica podataka US brodskih kompanija u prilogu.
DSX ima P/B zadnji 1,3 (ispravak prethodnog podatka) po izračunu analitičke firme, a dug slično kao JDPL. Oko 30%. Slično je sve osim P/B koji je za JDPL 0,32. Dakle 4x manji.
A k tome ako usporedimo US brodare i naše, jedino DSX i JDPL imaju veću likvidnost i mala dugovanja, a ATPL, ULPL, Genco, Eagl B. imaju dugovanja 100 i više posto.

Nakrcao se split009 na 140 i sad je već u žešćem minusu pa druka desecima postova – bez rezultata. Kakva će tek hiperprodukcija njegovih postova biti kad JDPL rokne na 120 kn [bye]

Prije nego nastavite s panikom… trenutne vozarine ne bi trebale imati previše utjecaja na prihode Jadroplova

Vaš link

Nešto se događa ovdje. [thumbsup]

Da sviraju Thompsona na frulama!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Možda lagani odbijanac tj. predah da bi se uzeo zrak jerbo nemamo škrge…., pa ne može se vječno roniti…. [thumbsup]

Možda lagani odbijanac tj. predah da bi se uzeo zrak jerbo nemamo škrge…., pa ne može se vječno roniti…. [thumbsup]
[/quote]
Ali na tome predahu vi koji se želite spasiti posve izađite jer pametan čovjek vidi zlo i skloni se, a ostali… neka odluče. Ja sam zavolio CASH i cjenim ga sve više jer sam došao do jednoga zaključka, a to je da na burzi ne zarađuju oni koji su u dionicama nego u cashu! Mislim na veći dio vremena!

[/quote]
Ali na tome predahu vi koji se želite spasiti posve izađite jer pametan čovjek vidi zlo i skloni se, a ostali… neka odluče. Ja sam zavolio CASH i cjenim ga sve više jer sam došao do jednoga zaključka, a to je da na burzi ne zarađuju oni koji su u dionicama nego u cashu! Mislim na veći dio vremena!
[/quote]
Do slabog zaključka si došao. Nije bitno što je bilo nego što bude.

[/quote]
[/quote]
Do slabog zaključka si došao. Nije bitno što je bilo nego što bude.
[/quote]
Vrijeme će pokazati tko je do krivoga zaključka došao! Pozdrav

Onaj što je jučer potjerao do 133 kn je kupio 640 komada ako sam dobro prebrojao… Zanimljivo.

Uprave ulpl i tnpl nedavno podebljali svoje udjele u tvrtkama,je li to znak da brodari idu gore? [undecid]

Šjor Techman je ovdje. A nije se baš iskida dokazati da brodari ne valjaju. Kao što je činio prije onoga potopa…

Pa mi se čini da brodarima dolaze bolji dani [thumbsup]

Crna gujo da crnja nemoš bit. Pa vec cca godinu ipo ne tupim da su svjetski analiticari predvidili pocetak pravog oporavka u drugom dijelu 2010. I sad smo tu. Doduše na početku. Aj da vidimo kako znanost pogađa.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Uprave ulpl i tnpl nedavno podebljali svoje udjele u tvrtkama,je li to znak da brodari idu gore? [undecid]

Samo ti gledaj upravu ULPL. To ce te spasit.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

New Report

Close