JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

možda se ovde priprema teren za otkup državnog paketa dionica.Kupcu nije svejedno koliko će ga platit.Algoritam ekipa je izračunala,mi mali možemo samo gledat. [sealed]

plovi li to jdpl prema starim stazama 87kn

Meni je rekla teta Bara, da je na Jadroplovu istekao nečiji lock up za prodaju dionica, pa su počele dionice dolaziti na prodaju.
Smatrajte ovo dobronamjernim i provjerite, ne uzimajte zdravo za gotovo.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Državni paket neći ispod P/B = 1. Dakle oko 300-400kn.
A ako bude trebalo to će i mirovinci kupovati po nalogu vlade. Ako im se naredi!
Tablica podataka US brodskih kompanija u prilogu.
DSX ima P/B zadnji 1,3 (ispravak prethodnog podatka) po izračunu analitičke firme, a dug slično kao JDPL. Oko 30%. Slično je sve osim P/B koji je za JDPL 0,32. Dakle 4x manji.
A k tome ako usporedimo US brodare i naše, jedino DSX i JDPL imaju veću likvidnost i mala dugovanja, a ATPL, ULPL, Genco, Eagl B. imaju dugovanja 100 i više posto.

26.11.2010 - Dan D

Splićo se ipak napunio kad se ovoliko raspisao. To mi je drago. [thumbsup]

Splićo se ipak napunio kad se ovoliko raspisao. To mi je drago. [thumbsup]

Jeftinooooooo…i ja ću…… [thumbsup]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Ajme Split se uvalio ovde.Raspisao se ko TOLSTOJ!

Splite [bye]

LEAVE THE WORLD BEHINED

jel vas ne brine to što je jdpl konstantno od 2008 u minusu, dok su ostali 2008 imali odlične rezultate

jel vas ne brine to što je jdpl konstantno od 2008 u minusu, dok su ostali 2008 imali odlične rezultate

Ne, jer kao što kaže uprava u svome izvješću za 2008. g., ako eliminiramo utjecaj svođenja vrijednosti flote na njenu vrijednost, ostvarena dobit iznosi 32,3 mil. USD.

Splite [bye]

Pusti ga neka stvara. Mozda je u nastajanju novi "Rat i Gap".

Ontopic.
Splite, evo ti buk DSX-a da ga mozes ubacit u fusnotu = 0.88.

Splite [bye]

Pusti ga neka stvara. Mozda je u nastajanju novi "Rat i Gap".

Ontopic.
Splite, evo ti buk DSX-a da ga mozes ubacit u fusnotu = 0.88.
[/quote]

Ma gledaj ja čovjeka ne poznam i svako dobro mu želim al gdje "SPLIT UĐE VAŠE DIJONICE POSTANU JEFTINJIE TUĐE"

LEAVE THE WORLD BEHINED

kakva je politicka situacija u zemlji vrlo lako i puno vjerojatnije cemo gledat jdpl na 110 nego 200.

to ce ti biti tako zapamti

Malo si profulio planetu kolega! Jer Jadroplov ne posluje sa "šonjama" iz ove države koji plaće isplaćuju u paštetama, kikirikiju itd…
JDPL radi za dolare, a bome dolar je fino narastao i još će.
[/quote]

ovde si me malo vrijedao ,a vec smo 20 kuna dole, brzo je jdpl na 110 vjeruj mi.

cuvajte novce dolazi tornado

New Report

Close