Kako me lijepo ovaj brodic dovezao u pozitivu…samo da tako nastavi i dalje…Ali ovaj bonboncic kako ga nazvase nije niti blizu cijene za koju sam ju spremna prepustiti dalje. Prvo cemo se dobro potkoziti na armiranim dionicama, a onda ce biti malo duza mirna plovidba ovdje…joj kad prodju jos ove 2 godine…. [kiss]
na brodarima konjica brani pozicije [cool]
Gledam ovog lumena sa 1000 kom na kupnji,čeka na 184,20 da mu kruške padnu same u krilo. Umjesto da polupa ovo na prodaji do 190 i da se tamo usidri.Nije dovoljno imati šolde,treba i znanja.
Gledam ovog lumena sa 1000 kom na kupnji,čeka na 184,20 da mu kruške padnu same u krilo. Umjesto da polupa ovo na prodaji do 190 i da se tamo usidri.Nije dovoljno imati šolde,treba i znanja.
koliko još zrelih krušaka ima to je pitanje…
Očito je netko demantirao vaše znanje kolega…i ja bi radije vidio vašu opciju,al trebat ćemo pričekati veće promete da probijemo tu razinu..
Lijepo je znati… [thumbsup]
Očito je netko demantirao vaše znanje kolega…i ja bi radije vidio vašu opciju,al trebat ćemo pričekati veće promete da probijemo tu razinu..
[/quote]
I pale su mu, koji su to luzeri prodali po toj cijeni ?