JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega, mene uopće ne brinu jedinice jer je to zapravo i jedina ocijena koju dobivam, kada bi mi bile bitne ocijene tada bih pričao i pisao onako kako većini paše. Meni je također bitna dionica kao i vama i također me ljuti kaj ima sitnih duša ( neka se ne uvrijede ) koje prodaju dionicu za siću.

kolega, mene uopće ne brinu jedinice jer je to zapravo i jedina ocijena koju dobivam, kada bi mi bile bitne ocijene tada bih pričao i pisao onako kako većini paše. Meni je također bitna dionica kao i vama i također me ljuti kaj ima sitnih duša ( neka se ne uvrijede ) koje prodaju dionicu za siću.

Da nema njih onda mi nebi mogli zarađivati,jedini je problem što ih je previše ( sitni špekulanti ) no,treba vremena da odrastu.

obožavam strvine-posebno ovce

Prodan Pride

PRIDE 2,324 1996 3 Maj, Croatia Sulzer $ 8.5m Greek

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Prodan Pride

link?!

luke, brodovi...

Prodan Pride

link?!
[/quote]
..

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

čIM DNEVNI PROMETI PROĐU MILIJUN KN, JDPL ĆE BITI IZNAD 200KN,SAMO STRPLJIVO [thumbsup]

meni je sve to malo. [bye]

Prodan Pride

Jel to dobro ili loše, jel dobra cijena….

Cijena je prvoklasna s obzirom na brod koji ne donosi profit.

Više nego dobar posao. [thumbsup]

Očekivao sam cijenu između 6,5 i 7 mil. a ovo je stvarno više nego odlično.
Sad nek samo ubodu neki dobar polovni bulk.
A možda je već i rezerviran. [wink]

Ja zadovoljan s cijenom, nadam se da slijedi i kupnja polovnog bulkera? Treba potrošit nofce da manje ostane za Jacine projekte.

Za Zrin imam zapisano ovo:
ZRIN 35,100 DWT BLT 93 CRT 5 HO 9 HA CR 4 x 40 T 2,275 TEU SULZER 22,382 BHP
SOLD FOR ABT US $4,7 MIL TO UNDISCLOSED BYRS

..dakle radilo se o 4,7 mil USD za Zrin.
‘Pride’ je 3 godine noviji, ali je Zrin imao dizalice pa mu ga dođe na sličnu vrijednost gledano u istoj vremenskoj točki?
Tako da je ovolika razlika u cijeni (4,7 vs 8,5 mil USD) vjerovatno rezultat naznaka oporavka na kontejnerskom marketu. Vidim da je HARPEX počeo kakvu-takvu uzlaznu putanju..
http://www.harperpetersen.com/harpex/harpexVP.do

E sad, nakon ove vijesti pitanje je hočemo li danas lizati 200 ?

New Report

Close