Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Mislim da nije ništa insajdersko već fondovi izašli iz HT-a i ne ulaze u ATPL već u JDPL gdje ima više prostora za rast bar po ERSTE analitičarima…masa naloga je po 100 i 200 kom….
Kakve veze ima što su nalozi na asku bili po 100 ili 200 kom sa tim što možda fondovi ulaze? Pa to je bio jedan jedini kupac.
U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene
Mislim da nije ništa insajdersko već fondovi izašli iz HT-a i ne ulaze u ATPL već u JDPL gdje ima više prostora za rast bar po ERSTE analitičarima…masa naloga je po 100 i 200 kom….
Kakve veze ima što su nalozi na asku bili po 100 ili 200 kn sa tim što možda fondovi ulaze? Pa to je bila jedna jedina transakcija.
[/quote]
Ja ih vidim više…Druge logike nema…za par dana će se vratiti cijena natrag…
Kakve veze ima što su nalozi na asku bili po 100 ili 200 kn sa tim što možda fondovi ulaze? Pa to je bila jedna jedina transakcija.
[/quote]
Ja ih vidim više…Druge logike nema…za par dana će se vratiti cijena natrag…
[/quote]
Ma da, u pravu si, bilo je više registriranih transakcija jer je bilo više prodavača, ali bio je jedan jedini kupac.
U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene
Nije bitan broj transakcija niti ova jedna osoba koja je tu transakciju odradila, nego je bitno kaj on to zna a mi ne? [angry]
Ništa on ne mora niti smije znati, jednostavno je prodao HT i sada kupuje JDPL…Ja sam prodavao HT prije 10 dana i kupovao ATPL….On je neki fond pa je digao cijenu….
pokušavam otkriti kaj se dogodilo, ai bezuspješno, ima netko kakvu pametnu info ili?
pogledati neke od smjernica "new deala" kojeg je jaca danas obznanila novinarima… kljucna rijec je privatizacija… zasad samo kao mrtvo slovo na papiru a uskoro tko zna….
bolje zivjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi...
goldy, 19.04.2010. u 19:02
pogledati neke od smjernica "new deala" kojeg je jaca danas obznanila novinarima… kljucna rijec je privatizacija… zasad samo kao mrtvo slovo na papiru a uskoro tko zna….
Jel mogu ovdje kao u BLJEu ponudit dionice radnicima po 1/3 cijene….
Da li su ovdje radnici već dobijali dionice jer ako nisu dio ih slijeduje sigurno …
smanjuje se minus.......
radnicima ne ali sto je gore braniteljima da i jdpl je na toj listi pogledajte samo sto su napravili od tiska
Evo ga opet..čistka do 180kn [thumbsup]
3.115 kom [smiley] [kiss]