Ništa novo, Vlada i dalje pametno rasipa novac poreznih obveznika, a škverani mogu bit sritni jer će umisto minusa od 10 mil $ po brodu ostvarit minus od samo 5 mil $.
Dobar članak former91… 100 od mene …
Ma biće tu problema …Ma koje su se brpdske kom. borile da rade u Brodosplitu ..
Nitkoje , Vlada ugurala JDPLu te brodove…
Dolazimo do onog moga da oni naprosto uz svoje obveze ‘terete’ koje imaju a nabrojao sam ih jučer ,
naprosto po realnim cijenama nemogu napravit…
Koja je cijena ? ako netko zna …
Koliko ja znam cijena je flexibilna , naodno ona koja će biti na svje. trž. u momentu isporuke..
Tako je barem nama dioničarima JDPL to servirano …Nije li tako ?
I još nešto , Ja nisam niti ću ikad biti protiv RH brodogradnje i tih ljudi koji tamo rade ,
to su Vladini problemi , a ima ih previše bar za 20% isto kao i u državnom aparatu , a nažalost situacija je takva da i jedni i drugi ovise o proračunu ..
Ovdje pišem čisto kao mali dioničar JDPLva i pokušavam iznjet svoje stajalište ,
kako vidim navedenu kupnju brodova a i čisto da netkog od vas izazovem da napiše
nešto pozitivno o tome ….
Dobro je to što je ovo totalno nezadužena firma. Mogu još tri krize doći zaredom , ovi će i dalje voziti.
Tako da se ja ne bojim za njih, ali se bojim za sve druge brodare jer su prezaduženi. U ovom trenutku je Jadroplov najjeftiniji brodar na burzi bez ikakvog razloga jer između svega morat će kad tad u privatizaciju.
neki se ovdje poistovjecuju sa sobom
Neki imaju kredit za stan i auto, pa ih je strah devalvacije…
stoga misle da su i tvrtke koje su zadužene automatski rizicne..
Dobar članak former91… 100 od mene …
Koja je cijena ? ako netko zna …
Koliko ja znam cijena je flexibilna , naodno ona koja će biti na svje. trž. u momentu isporuke..
Tako je barem nama dioničarima JDPL to servirano …Nije li tako ?
[/quote]
Ugovorena cijena je 52 miljuna dolara po brodu, no nisam siguran da je tu zatvorena financijska konstrukcija, bit će tu povuci-potegni ….
Zamrlo trgovanje,nema kupnje i slabi prodaja.Kako to da nema danas niti jednog komentara?
Evo jedan od mene: kupuj kada nitko neće.
.
Zamrlo trgovanje,nema kupnje i slabi prodaja.Kako to da nema danas niti jednog komentara?
Evo jedan od mene: kupuj kada nitko neće.
evo odma ujutro jedan komentar od mene.
Prodavat cemo kada svi budu tili kupiti
Tko zna možda baš zato nema prodaje
Malo prije sam napisao tekst ali očito nije prošlo iz nekog razloga, pa da ne duljim i samo konstatiram. Ovo mrtvilo je signal ili za prodaju ili za kupovinu [wink], nešto se kotrlja iza brda.
Malo prije sam napisao tekst ali očito nije prošlo iz nekog razloga, pa da ne duljim i samo konstatiram. Ovo mrtvilo je signal ili za prodaju ili za kupovinu [wink], nešto se kotrlja iza brda.
Neštopa cjenu bez veze sve je to povezano od PD do TK i FM
kako sam ovde nestrpljiv to je spektakl !!!!