Dok građevinci trasiraju cestu ovdje kao da je kompletna flota potopljena.Udaralo se po kupnji iz svih oružja,dobar je to znak za preokret.
Kolega rušenjem Jadroplova i ostalih dionca u sastavu Crobexa pokušava se anulirati rast indexa uslijed velikog rasta građevinaca. Kao što vidite Crobex je strogo kontroliran, pa ponekad zbog njegove kontrole bez razloga stradaju dionice kao što je to danas bilo sa Jadroplovom.
Budući da brodari ne mrdaju, moguće je i da se prodavalo kako bi se uskočilo u građevinare. Meni ovako odgovara, al moguće da se pri kraju kineske Nove godine i ode odigra sličan scenarij ka na građevinarima danas.
Hvala kompleksiranoj budali koja dili jedinice. [bye]
Dok građevinci trasiraju cestu ovdje kao da je kompletna flota potopljena.Udaralo se po kupnji iz svih oružja,dobar je to znak za preokret.
Kolega rušenjem Jadroplova i ostalih dionca u sastavu Crobexa pokušava se anulirati rast indexa uslijed velikog rasta građevinaca. Kao što vidite Crobex je strogo kontroliran, pa ponekad zbog njegove kontrole bez razloga stradaju dionice kao što je to danas bilo sa Jadroplovom.
[/quote]
Sve urota do urote…Ajmo pogledati s drugog aspekta… Čeka se div. od HT-a pa invest. izlaze bilo kratk. ili dugoročno da bi kupili HT. Također danas da bi kupili građevinare….Jadroplov može diži samo i samo privatizacija. Ja sebe pitam zašto imam Jadroplov kad mogu imati HT koji ima dobit od 4 milij. i dividendu od 30 kn..Nisam izllazio jer mi je ulaz 201 nažalost…
…nazalost vas , ali najzalije mene, mislim da ovo nije kraj ovog crvenila ovdje. Nekako mi se sada cini realna brojka od kojih 130-137 kn o dionici,a tako ce vjerovatno vegetirati do 8-9 mjeseca kada i vani ponovo nadju zalet za optimizam….ma dosta mi je , ujutro u 10:00 odoh van. Dugo sam vas sve samo gledala, a sada sam toliko potonula da vise nemam vjere u brodare. Odjava na duuugooo vremena!
ma kakve veze ima kineska nova godina????
molim objašnjenje
Jer mali kinezi odmaraju i dogovarajuu se cijene rude sa rudarima. Kada se sve to dogovori ide prijevoz-nasim brodićima [thumbsup]. P.S.: pogledajte zadnji ugovor u Australiji [thumbsup]. Biti će ovo dobro za koji mjesec
ëto…Pero reko sažeto…ne treba ništa ni dodavat…ovo bi i laiku trebalo biti jasno…
stotka od mene Pero…
@ brux svaka čast, svake godine se zaziva ta kineska nova godina, kao da će ona sama od sebe dignuti brodare [shocked].
@ Techman, neznam s kime vi radite,vani se klima možda već polako i mijenja, ali kod nas nikada nije bilo gore vjerujte mi, pri tome ne mislim isključivo na brodare nego na gospodarstvo u cjelini.
Nelikvidnost dostiže svoj vrhunac, a firme se gase svakodnevno, ovo ne pričam napamet, ne tvrdim da će zbog toga ova dionica gore ili dole samo pišem viđenje stanja u državi koja je u teškoj "banani",a po tome će teško i burza naprijed pa tako i JDPL.
Posjedujem određenu količinu JDPL.
@ brux svaka čast, svake godine se zaziva ta kineska nova godina, kao da će ona sama od sebe dignuti brodare [shocked].
@ Techman, neznam s kime vi radite,vani se klima možda već polako i mijenja, ali kod nas nikada nije bilo gore vjerujte mi, pri tome ne mislim isključivo na brodare nego na gospodarstvo u cjelini.
Nelikvidnost dostiže svoj vrhunac, a firme se gase svakodnevno, ovo ne pričam napamet, ne tvrdim da će zbog toga ova dionica gore ili dole samo pišem viđenje stanja u državi koja je u teškoj "banani",a po tome će teško i burza naprijed pa tako i JDPL.
Posjedujem određenu količinu JDPL.
Jadroplov i ostali brodari ne voze za naše trulo gospodarstvo, niti čekaju 6 mjeseci da možda budu plaćeni. Hvala bogu oni su na stranom tržištu i rade za strane kompanije.
Sada je bolje ulaganje u brodare nego građevinare,što znaći dobiti neki posao i to još financirati?po kojoj kamati?
Brodari su danas rasli na globalnom marketu,jedino su kod nas doživjeli potop,poglavito Jadroplov.Sutra je novi dan,okrenuti će se trend.