JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ozdravi što prije……. a brodari će doći na svoje veće vrijednosti …….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ma naravno da se vraćamo preko te cifre, samo je pitanje vremena.
Na ovim razinama nema rezona za velike iskrcaje, što ne znači da ih neće biti – ipak je to burza.
Općenito se na ZSE za nekog priprema ražanj i tu treba biti strpljiv, a zatim brodari idu
gore i to sigurno među prvima na ZSE.

Glikos, nek si ti živ i zdrav a jdpl će i bez nas preko 2xx kad za to dođe vrijeme. Rješavanje kontejneraša i ulazak bulkova u flotu koje se upravo zbiva čisti je buy signal.

Glavno Glikos da si ti nama prebolio svinjicu 🙂

Znam da mi necete vjerovati, ali JDPL ce, kad za to dodje pravi trenutak, prije nego mnogi i skuze sto se dogodilo vec biti na 3xx. No, takodjer bi mogao opet i na 150, zar ne? Trenutno se igra jedna zanimljiva igrica pecanja malih ribica, pa onda sve dok se ribice hvataju na udicu bilo bi stvarno steta prekinuti ovu igricu, zar ne? [lol]

Optimist - loše informirani pesimist

Tko to poklanja na ovoj cijeni? ovo čudo od burze i špekulanata teško je igdje naći.

obožavam strvine-posebno ovce

Tko to poklanja na ovoj cijeni? ovo čudo od burze i špekulanata teško je igdje naći.

tako se ekipa cudila tko to prodaje na 700 pa na 500 pa …….po 100 tinjak kuna dionica koliko ti srce zeli….. [proud] tako da se nemojte cudit…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Inverter dobro zbori. ovo sa 16xje stvarno loše, probijen cijenovni kanal…dugo već nismo bili ovdje, točnije od srpnja 🙁

Brijem da nam niti jačanje dolara ne pomaže… kako bi rekao onaj ludi Knjaz… ne vidim ništa dobro…short term.

Mala je likvidnost i tu se lako spušta i diže cijena.Unatoč svemu ne vidim zašto bi cijena toliko padala.Ako su otplatili dva broda prije vremena znači da se ima para.Ovo je sve samo stvar psihe.Psihološka situacija je momentalno takova .Pametni koji imaju novaca ,a zna se koji su to lagano sakupljaju od drhtavi ili onih koji nažalost nemaju za puricu.

sto vise padne,ja cu vise dokupit,stpljen-spasen

Ako se ima love svaka čast.

Dobro ga spuštaju.Mali igrači malo iskusniji navlače one neiskusne.To mora biti tako.Da nema malih naivnih ,ovi drugi se nebi bogatili i mastili svoj brk.Ovo je ko u našoj državi.Tko je kriv za ovakovu situaciju? Mi mali nezreli koji smo dopustili da nam ovo rade.

New Report

Close