JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A šta se ovog dijela tiče (iz gornjeg dokumenta sa zse):

Ugovorom je precizirano da će brodovi ponovno postati vlasništvo Jadroplova, nakon što otplatimo dobiveni zajam uz određenu kamatnu stopu, te isplatimo njemačkom partneru dio kapitalne dobiti (ukoliko na istu bude imao pravo, zavisno o tržišnoj cijeni broda u momentu primopredaje).

Pretpostavljam da nema ništa od "dijela kapitalne dobiti", mada ne znam kakvi su uvjeti (cijene) bili 2000-e kad se potpisivao ugovor s Peterom. ??

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/jadroplov-prodan-brod-zrin-zbog-losih-kretanja-na-trzistu-kontejnera,63590.html

http://www.seebiz.eu/hr/burze/analiticari-bdi-index-nastavio-pad%2c-investitori-nemaju-razloga-za-optimizam,63586.html

Evo me opet, jel se zna šta je s drugim kontejnerašem, Jadroplov Pride.. na "pozicija flote" vidim da je još u pogonu. Zna li se do kada i s kakvom vozarinom, tj. koliki nam gubitak po danu nosi? Hvala

http://www.seebiz.eu/hr/burze/analiticari-bdi-index-nastavio-pad%2c-investitori-nemaju-razloga-za-optimizam,63586.html , kad vidim ovakve clanke odmah pojacam bid [cool] ima li koja dobra dusa da iskrca po 175kn…. [rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Evo me opet, jel se zna šta je s drugim kontejnerašem, Jadroplov Pride.. na "pozicija flote" vidim da je još u pogonu. Zna li se do kada i s kakvom vozarinom, tj. koliki nam gubitak po danu nosi? Hvala

Ako i nosi gubitak, poslije drugog mjeseca više neće. Osim ako ne obnove charter. [sealed]

Ako i nosi gubitak, poslije drugog mjeseca više neće. Osim ako ne obnove charter. [sealed]
[/quote]

kolega Former, koliki je brejkiven za Pridea ako slučajno znate?
pomoglo bi mi u projekciji rezultata za 4Q.

hvala!

Muamer

رحمك الله يا قائد الوطن نعم فلسطين لن تعرف قائد محنك وصلب مثلك ووفق الله جميع فصائلنا البطلة وارجو

Mislim da bi ovo trebalo biti na ovoj temi:
Vaš link

Vaš link

Znamo to, ima i obavijest na ZSE, dana je na temu.

Vaš link

Znamo to, ima i obavijest na ZSE, dana je na temu.
[/quote]
Ma nema veze, jedna jedinica više ili manje, samo da ne zamre forum. Eto čak je i vječni optimist glikos nestao. Znači da je gadno! [sad]

PERISTIL u siječnju 2010 ? Ili kasnije ?

krasno trgovanje danas… što reći, Glikos vraćaj se, trebamo te
!

krasno trgovanje danas… što reći, Glikos vraćaj se, trebamo te
!

Stižem kolege i ako me gripa skršila i još ležim u postelji, ali vidim da je vrag odnio šalu i da brodari nezaustavljivo tonu na ovoj našoj maloj pijaci što se zove ZSE. Znam da će te mi se smijati, ali tvrdim da će JDPL ponovo preko 2xx KN…

New Report

Close