JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zazelenio se BDI , ali se neko opako iskrcava na 193,već nekoliko puta po 300 kom

zazelenio se BDI , ali se neko opako iskrcava na 193,već nekoliko puta po 300 kom

Niko se ne iskrcava, to se nekog dogovorno ukrcava.

Nije bolest sve što boli

Neko se i pošteno ukrcao. Na kraju će neko kukati. Tko? Vidjet ćemo sutra.
No razveselite se jer smo prevarili Amere.Vaš link

Neko se i pošteno ukrcao. Na kraju će neko kukati. Tko? Vidjet ćemo sutra.
No razveselite se jer smo prevarili Amere.Vaš link

Nismo ih ništa prevarili jer oni su prekjučer snažno rasli, a jučer su minimalno pali. Njihovi brodari su ove godine puno više rasli od naših, možda je problem što kod nas puno ljudi gleda cijenu DRYS koji je imao dokap pa njegova sadašnja cijena je "optička varka".

Kolega glikos je upravu DRYS se doslovno dokapavao on daily basis i to po kombinacijama koje nisu ni njihovim dioničarima bile jasne

Jedna splićanka pjeva: "Raste trava zelena", a danas bi mi mogli pjevati raste BDI zeleni barem prema FFA na Bulk Fixture Report…

nažalost šta nam to vrijedi kad se kod nas pumpaju druge dionice, npr.nije mi jasan rast građevinara , jer mislim da će svijet krenuti putem oporavka 2010. a samim time i tvrtke koje posluju vani, a da tvrtke koje su uglavnom orjentirane na tuzemno ( realni sektor) čekaju pizdarije koje će tek u sljedećoj godini poharati hrvatsku. Ovo nije drukanje ajmo iz građevine u brodare, već pogled osobe koja se bavi građevinom. I znam da se ne može reći "nema uopće posla za građevince", ima, ali u smanjenoj mjeri, ono što građevinu pogađa je nemogućnost i/ili problemi naplate obavljenog posla, a graditeljstvo u hrvata jedan je od glavnih pokretača funkcioniranja gospodarstva (građevina za sobom vuče nemali broj sektora koji prihode od iste)

EH… Danas su ameri prevarili nas ili možda prate našu burzu?

nažalost šta nam to vrijedi kad se kod nas pumpaju druge dionice, npr.nije mi jasan rast građevinara , jer mislim da će svijet krenuti putem oporavka 2010. a samim time i tvrtke koje posluju vani, a da tvrtke koje su uglavnom orjentirane na tuzemno ( realni sektor) čekaju pizdarije koje će tek u sljedećoj godini poharati hrvatsku. Ovo nije drukanje ajmo iz građevine u brodare, već pogled osobe koja se bavi građevinom. I znam da se ne može reći "nema uopće posla za građevince", ima, ali u smanjenoj mjeri, ono što građevinu pogađa je nemogućnost i/ili problemi naplate obavljenog posla, a graditeljstvo u hrvata jedan je od glavnih pokretača funkcioniranja gospodarstva (građevina za sobom vuče nemali broj sektora koji prihode od iste)

Dragi prijatelji pišem već mjesecima da su brodari eutanazirani i tako će biti još neko malo duže vrijeme uz minimalne oscilacije…….
zato ne sekirati se ……..

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

ma kakvo živciranje vikend je pred vratima. idem drukat/nadat se da će biti neka masna afera da i nama dijonca skooooči.

Ljudi a di je novogradnja? Zar nije bila ispotuka prve konac 2009? I zna li netko da li ce drzava poravnati razliku izmedju svjetske cijene i cijene u Brodosplitu. Mislim da je isti paket bio dogovoren sa ULPL. Kako su oni prosli sa prvom novogradnjom (ako se ne varam Kastav)?
Ja nesto znam a nesto naslucujem. A vi?

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Ja ništa ne znam. Možež li podijeliti saznanja s nama?

New Report

Close