JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A koji promet aj bar je malo iznad 200.

Eto jasno je danas zašto je štopana dionica od ATPL, jedan dio uprave je rasprodao svoje dionice koje je dobio zbog profita prošle godine i nedavnih dividendnih dionica, vrijednost JDPL bi trebala biti najmanje 20 posto veća nego današnja vrijednost +plus vozarine jer JDPL nije dijelio dionice kao u ATPL…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Vani premarketi u crvenom a mi nismo odradili rast, ne krene li to sad nikad ni neće. Ajde muljatori povucite to ili se više nećemo igrat !!!!

Nakon dugio vremena JDPL se bar milimetar otrgnuo iz zagrljaja ATPL, cijena je iznad 200 i ne pada kao ATPL. Možda je ovo početak nivelacije cijena između ova dva brodara, ATPL je 5,5 puta skuplja od JDPL i ako ima 3 puta veću flotu, doduše ATPL ima i avio prijevoz i hotele, JDPL ima manja zaduženja od ATPL, i ako kolega Lopina u svojim analizama smatra da bi odnos cijena dionica JDPL: ATPL trebao biti 1:3, u ovom trenutku ja bi bio zadovaoljan da se uspostavi bar paritet 1:5 do kraja godine pogotov zato što JDPL nije dijelio dividendne dionice.

neko stalno poklapa kupnju,sve šta je na kupnji 200 i više.Jučer je uredno poklopija 2 dionice na 200.Zašto to radi?Valjda mu ne odgovara izlaz na višem nivou.
Ima li AZ ovu dionicu? [lol]

Koliko pratim brodare jadroplov se ne štopa, ali je žrtva atlanske plovidbe koja neće rasti. Ako je bdi 20000 a atlanska stoji tada će i jdpl stajati. To je tako…

Pa nebi se bas kladio. Po meni usprkos zaustavljanju jednog containerasa JDPL je bolji pick ali me nemojte pitati zasto. Siguran sam da se kolega Adler slaze 🙂
[/quote]
Neeeeeeeeeeeeeee,rekli ste da je JDPL bolji,neeeeeeeeeeee,ja imam 5000 komada,sad moram sve prodat,Ja radim samo suprotno od vas,i finooo ide.
[/quote]
Ajde kad si laf daj postaj nalog na prodaju 5000 komada. Ne vidim ga na investoru a nema vise skrivenih naloga. Da nije magija u pitanju???

Ja zaista tipujem na JDPL kad su domaci brodari u pitanju ali kako kaze Adler nema preko noci. E sad ko bude strpljiv ili upadne u pravom momentu bit ce nagradjen. Mozete kupiti CD i vidjet ce te da jos nisam dionicar. To nije problem provjeriti jer pisem pod imenom i prezimenom.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Promatrao sam krajičkom oka te posjestio Interliber na velesajmu gdje sam upoznao sve velike trgovce knjigama, pardon brodovima te bio na sajmu u Veroni, točnije ispod Romea i Julie, jako lijepo to izgleda. Joj, kako se Julia nagnula prema Romeu kao da će ga poljubiti, pardon, kao da će se brod malo prevrnuti.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pa dobro kaj taj JDPL nemre doč do 205 i zadržat se i krenuti dalje, nego koliko naprijed toliko i nazad.

Koliko pratim brodare jadroplov se ne štopa, ali je žrtva atlanske plovidbe koja neće rasti. Ako je bdi 20000 a atlanska stoji tada će i jdpl stajati. To je tako…

Pa nebi se bas kladio. Po meni usprkos zaustavljanju jednog containerasa JDPL je bolji pick ali me nemojte pitati zasto. Siguran sam da se kolega Adler slaze 🙂
[/quote]
Neeeeeeeeeeeeeee,rekli ste da je JDPL bolji,neeeeeeeeeeee,ja imam 5000 komada,sad moram sve prodat,Ja radim samo suprotno od vas,i finooo ide.
[/quote]
Ajde kad si laf daj postaj nalog na prodaju 5000 komada. Ne vidim ga na investoru a nema vise skrivenih naloga. Da nije magija u pitanju???

Ja zaista tipujem na JDPL kad su domaci brodari u pitanju ali kako kaze Adler nema preko noci. E sad ko bude strpljiv ili upadne u pravom momentu bit ce nagradjen. Mozete kupiti CD i vidjet ce te da jos nisam dionicar. To nije problem provjeriti jer pisem pod imenom i prezimenom.
[/quote]

mora se priznat da Boško ima dobar signal……interesantno……………

Kad treba rasti onda kilavo raste ali kad pada onda padaaaaa (skup sa menom).

Koji ritam… [yawn]

Obzirom na cijenu dionice JDPL izgleda su im otkazale sve makine na brodovima.

New Report

Close