Da ali tko zna kad ćemo u 2010 doći do 300.
[/quote]
U 2009 prijatelju. Vani porastu u 3 dana 50 %, zašto se to i kod nas nebi jednom dogodilo a pogotovo što debelo zaostajemo za njima po rastu.
[/quote]
Kako STRAŠNO raste prijatelju, tek u 2010 (kao što sam i rekao) će dosegnuti 300.
Nije sve kak si čovjek zamisli. Možda bude do petka 500 kn a možda nikada nebude 300. To me naučila povijest trgovanja na ZSE i preko 500 transakcija. A ti ako znaš da će u 2010 biti 300 kn, ti si lumen. [shocked]
BDI i danas rastao 109 bodova na 4220 bodova, još važnije je da je danas objavljen odličan FFA na http://www.balticexchange.com i da bi BDI mogao nastaviti pozitivnu seriju i naredna dva tjedna, a zatim poslije Nove godine u siječnju i veljaći kinezi onavljaju zalihe ruda pa bi se ta serija mogla lijepo produžiti.
Rastu USA brodari, zelene se indexi širom svijeta, BDI rate, JDPL pozitvino posluje, što još treba da se dogodi da JDPL preskoći 210 ili to treba da učini prvo jedna druga splićanka?!?.
Mogli bi više zaraditi na burzi već na dionicama JDPL kada bi organizirali kladionicu tko će prije preskoćiti 210 JDPL ili Blanka.
Vani lijepo vrijeme, ovdje sranje. odoh ja van i ne palim više monitor dok jdpl ne bude na 250 kn. Pozdrav!
super su ovi kaj prodaju sad po 200 da bi u 14.00 kupovali po 210. Pa dečki, to se tak ne radi…
ohoho ima i bisera po 198! 🙂
super su ovi kaj prodaju sad po 200 da bi u 14.00 kupovali po 210. Pa dečki, to se tak ne radi…
ohoho ima i bisera po 198! 🙂
pa treba Inu kupovati….svašta ekipa radi
Vani lijepo vrijeme, ovdje sranje. odoh ja van i ne palim više monitor dok jdpl ne bude na 250 kn. Pozdrav!
A kaj sam ti rekao 300 tek dostižemo polovinom iduće godine.
Rastu USA brodari, zelene se indexi širom svijeta, BDI rate, JDPL pozitvino posluje, što još treba da se dogodi da JDPL preskoći 210 ili to treba da učini prvo jedna druga splićanka?!?.
Mogli bi više zaraditi na burzi već na dionicama JDPL kada bi organizirali kladionicu tko će prije preskoćiti 210 JDPL ili Blanka.
Sve super vjesti ali prije će Blanka preskočit :).
I koji su sa razlozi da idemo dolje (zbog ine) živi užas kaj got kupim ide dolje.