JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Di je prodaja nahrlila? Svi prodaju po 201 kn, umjesto da se maknu i prodaju po 210 kn.

KOliko vidim na atpl je prodaja daleko jača pa još više raste od jdpl-a. Ali ne zadugo! [thumbsup]

He he. To znači da ht nikad nebi išao gore jer je prodaja često i do 50 puta veća od kupnje. Kakve to ima veze. Kupite si, još je vrlo vrlo jeftino. Ustvari, ne morate žuriti jer će i po 300 kn još uvijek biti jeftino. [thumbsup]

Da ali tko zna kad ćemo u 2010 doći do 300.
[/quote]
U 2009 prijatelju. Vani porastu u 3 dana 50 %, zašto se to i kod nas nebi jednom dogodilo a pogotovo što debelo zaostajemo za njima po rastu.

Jel još prodaja veća? [proud]

He he. To znači da ht nikad nebi išao gore jer je prodaja često i do 50 puta veća od kupnje. Kakve to ima veze. Kupite si, još je vrlo vrlo jeftino. Ustvari, ne morate žuriti jer će i po 300 kn još uvijek biti jeftino. [thumbsup]

Da ali tko zna kad ćemo u 2010 doći do 300.
[/quote]
U 2009 prijatelju. Vani porastu u 3 dana 50 %, zašto se to i kod nas nebi jednom dogodilo a pogotovo što debelo zaostajemo za njima po rastu.
[/quote]
Riječi ti se pozlatile ali mi smo banana država pa je svakaj moguće na burzi.

izgleda da atpl juri u blokadu. Mi ćemo izgleda morati pričekati dok se brokeri i fond menađeri vrate sa zelja i kobasica. [undecid]

Bez brige Lojtra, sutra startamo s blokadom dakle od 220 naviše. To se vidjelo po nalozima i količini na prodaji, koja je s 1:10 korigirala se na 1:2 i day highom na zatvaranju. Mislim da nam predstoji 3 dana rasta, target 280 onako odokativno.
[/quote]
Slabo pogađaš.

[/quote]

ajd nemoj tako, pa bar djelomično sam pogodio, 1 od slijedeća 3 dana rasta je za nama zar ne? 🙂
A i blokada nije danas za isključiti.

Baltic Exchange Dry Index 4111 UP 157
BCI Baltic Exchange Capesize Index 7183 UP 335
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3978 UP 101
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2147 UP 62
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 970 UP 26

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

BDI opp 157 pkt!
Baltic Exchange Dry Index 4111 UP 157
BCI Baltic Exchange Capesize Index 7183 UP 335
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3978 UP 101
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2147 UP 62
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 970 UP 26

BDI 4111 up 157 bodova
Ovo smo dugo čekali BDI preko 4000 bodova.

tak će netko očistiti do 210 kn da se nećete stići ni počesati..heheheheh [lol]

Sad se isplati izaći iz atpl i ući u jdpl koji je debelo podcjenjen u odnosu na nju. Naravno uzeti u obzir i proviziju. [thumbsup]

http://www.nasdaq.com/aspxcontent/ExtendedTradingTrades.aspx?selected=DRYS&mkttype=pre

obožavam strvine-posebno ovce

New Report

Close