JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

JDPL i VIRO danas jednako stoje na burzi s tim što je JDPL izbacio pozitivno izvješće a VIRO negativno, očito da poslovanje i izvješća na ZSE uopće nisu bitna.

JDPL i VIRO danas jednako stoje na burzi s tim što je JDPL izbacio pozitivno izvješće a VIRO negativno, očito da poslovanje i izvješća na ZSE uopće nisu bitna.

Nisu jer je to kladioničarska i ortačka burza,prestrašno.

obožavam strvine-posebno ovce

Čudno…, objavljen rast bdi-a i umjesto da se oplete po prodaji, oplelo se po kupnji…
Prodavatelji BDI je pisalo UP…, UP ne DOWN…

je ali je izvjesce dobro pa sad svi bjeze van. Tak je to na ZSE.
[/quote]

kako dobro… na 30 milja prihoda imate 50 milja rashoda… nije cudo kaj svi bjeze…

Joj, Jadroplov je dionica koja me je prije 2 godine najviše razočarala, uletio sam u nju (i još sam) u krivo vrijeme… Sada, 2 godine kasnije mislim da će sve ispasti dobro, zna Papić što radi…

Kao joker i dalje ostaje privatizacija ove tvrtke, ali očito se čekaju bolja vremena za brodare i to je dobro.
Stvarno ne znam dokle se naši brodari mogu odupirati rastu BDI ili postoji nešto što baš nije baš vidljivo da štopa rast?

Uz onakve niske vozarine kakve su bile, poslovati sa 5 milja plus,
svaka čast. Uz vozarine cca 3-4000 dobit u 4. kvartalu će biti 15-20 milja.

ma x puta bolje nego građevina,ali to je u rvata popularan biznis.

obožavam strvine-posebno ovce

jel itko čita sobodnu dalmaciju?
malo malverzacije u jadroplovu,krivotvoreni računi i to……

Taman kada su drukeri se poradovali da će danas biti potop brodara Evropa se zeleni, USA futuresi zeleni i FFA leveli za brodare izgledaju odlično BDI bi trebao i danas nastaviti pozitivnu seriju:
Vaš link

Glikos1, jel mozes malo pojasnit FFA levelse s te stranice i zasto se razlikuju od onih koje je postao GERONIMO (npr. za Capove je razlika od cca. 12 000$).

FFA leveli me nisu iznevjerili BDI UP 82 boda, uskoro bi mogli gledati BDI na razinama od početka lipnja, još kada bi i cijene brodarskih dionica to popratile…

up

I mene čudi rokanje po bid-u, a izvještaj je dobar, BDI u plusu…

I mene čudi rokanje po bid-u, a izvještaj je dobar, BDI u plusu…

To su dvije vrste rokanja, jedni su manipulatori koji ruše cijene tako da prodaju sami sebi (svojim tvrtkama, ženama, ljubavnicama, punicama itd…), a drugi su drhtave ručice koje se na to pecaju. Sada treba ostati miran.

New Report

Close