E moj Jope tebi ni bog nemože pomoci.
Ovo je dio izvjesca koje mi je poslao prijaielj sa FE koji je nesto sati ispred nas.
Steel ? World crude steel production for the 66 countries reporting to the World Steel Association was 107mt in Sep-09. This is -0.6% lower than Sep-08. World total crude steel production MoM has continued to show a steady increase since Apr-09.
China’s production for Sep-09 was 50.7mt, 28.7% higher than Sep-08.
I zar ovo nisu dobre vijesti. Solidan je i nastavak izvjesca ali mi se predbacivalo da zatrpavam temu sa copy/paste pa sam odustao od postanja analiza vrhunskih znalaca.
Unquote
A sad Jope objavi ti copy/paste di sam vas ja to odgovarao. To nikad ne cinim (ako nijje neka zaje….ncija) vec iznosim svoje misljenje za razliku od tebe koji lažeš. Naravno moje misljenje nije sveto pismo. Nekad pogodim a nekad pogrijesim iako je ovo prvo cesce.
Ovo je dio izvjesca koje mi je poslao prijaielj sa FE koji je nesto sati ispred nas.
Steel ? World crude steel production for the 66 countries reporting to the World Steel Association was 107mt in Sep-09. This is -0.6% lower than Sep-08. World total crude steel production MoM has continued to show a steady increase since Apr-09.
China’s production for Sep-09 was 50.7mt, 28.7% higher than Sep-08.
Pozdravi prijatelja koji je nesto sati ispred nas i reci mu da svrati na Poslovni forum na temu Brodari i usporedba brodara, kod nas je to bilo objavljeno još prije 2 dana! NHF
Ma stari ovo je dio izvjesca na bazi kojeg je napravljena analiza i predvidjanje koje nisam postao iz navedenih razloga.
Ma stari ovo je dio izvjesca na bazi kojeg je napravljena analiza i predvidjanje koje nisam postao iz navedenih razloga.
A moga si je stavit?
Zašto samo 6 komada…………..mogli ste više uzeti……….pozdrav
http://www.reuters.com/article/marketsNews/idCNBNG54693220091026?rpc=44
Kad se ocekuje Q3 za JDPL?
Baltic Exchange Dry Index 3013 DOWN 31
BCI Baltic Exchange Capesize Index 4733 DOWN 94
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3109 UP 9
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1842 DOWN 8
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 877 DOWN 9
Pokušavaju te preplašit pa da lupiš po bidu. A nakon što prodaš, dionica ide u nebo. tako ti to ide. Opće se ne sekiram ni da ode na 20 kn kad je moj target do kraja godine najmanje 300 kn! [thumbsup]
Glikos mislim da ovo iskrcavanje znači bježi kolko te noge nose [smiley]
Kolega preživio sam ja i gore padove od ovoga pa nisam bježao moj target je knjigovodstvena vrijednost JDPL a to je 385, u međuvremenu može padati koliko hoće. Kupovao sam ja JDPLi ispod 100 i ATPL ispod 500 i uvijek vjerovao u oporavak tako je i sada, poslije kiše dolazi sunce.