JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

4 mjeseca se ovdje ništa nije dalo zaraditi
povuci potegni od 197 do 208 kn
razina od 208 kn ne može izdržati ni jedan dan
ljudi gube živce

Hrvati u osam godina na dionicama izgubili 15 milijardi kuna-što je 4 mjeseca prema 8 godina [wink]

Kolege na susjednoj ATPL se raspisali o članku Slobodne Dalmacije prama kojem ATPL ima odlične rezultate u 3Q i to ponajviše zahvaljujući osnovnoj djelatnosti, dok su u 3Q više podbacili drugi sektori, bez obzira na problema containerasa JDPL bi mogao imati odličan 3Q, a onda ove priće o 197-208, 210 itd će biti prošlost…

Pa svi pričaju o nekim targetima. Te crobex na 2700, te jdpl na 260. I ja znam da će bit. Al nikad nitko nije rekao kada? Ni za mjesec,ni dva?
U biti ovakvim odgovorima svi su u pravu. Ide jdpl na 400kn. Ja mislim da sam i ja u pravu. Al bez obrazloženja to je samo drukanje i ništa više a takvih je postova ovdje 99%.
Pročitaš 3posta od svakog pojedinca i odmah znaš jel u dionicama. Il u kešu.
Bilo bi puno bolje da je malo više kvalitete na ovom forumu.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Jedinog kog sam podržavao si upravo ti.
A evo da te podsjetim malo na situaciju prije ostavke premijera copy-paste tvoj post od 22.01.09.:

"Tko god malo prati brodare zna da će za nekoliko dana BDI preskočiti 4000 bodova, zato vani brodari rastu već par dana unatoč trenutnoj korekciji BDI-a, očekujemo bolji 2Q za brodarski sektor što će povući i cijenu JDPL, prema TA JDPL će rasti i uskoro će biti preko 200, a ne bih se čudio da ponovo ode i do 250 kn. (optimizam nije bez pokrića i u narednih mjesec dana ćemo komentirati još ovaj post) "

Ni danas ništa nova, e moj glikos…

Dragi kolega former to sam pisao u lipnju i nisam puno pogriješio: prognozirao sam da će JDPL imati pozitivno FI za 2Q i to se dogodilo (+22.000.000 kunića), BDI je tada se kretao od 3500-4000 bodova i ponovo je bio dotaknio 4000 bodova, JDPL se sa nekih 180 kn u to vrijeme vratio na 200 kako sam i prognozirao, napisao sam "da se nebih čudio da ponovo ode i na 250" zašto je posojala realna osnova obzirom na FI za 2Q.

Da, u lipnju, ispričavam se glikos. Al priča se nije puno promjenila, slažemo se, ne ?

Citajuci ranojutarnja izvjesca mogao bi Vam bit dobar tjedan. [proud]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Nadam se da se nije zazelenilo samo zbog mog posta he, he!

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Brijem da smo uskoro na 150 opet

Ne kužim ove koji danas prodaju danima su imali šansu da prodaju preko 200 i svi su mudrovali kako je to niska cijena, a sada iskrcavanje na 19x i to sada kada BDI se oporavio preko 3000 bodova, kada se Azija i EU zelene, kada se očekuje dobro FI za 3Q.

Nadam se da se nije zazelenilo samo zbog mog posta he, he!

a di si Siniša, nije zanimljivo na jdpl ako tebe nema…….

ne mogu virovati da se netko naslađiva ljudima koji su u dionicama, a one padaju…..
a on sam jedva čeka kad bi uletio, jer da nije tako ne bi ni visio ovde……

ps
pošto sma ja laik za brodare u odnosu na Techa, mogu ga samo podsjetiti kao nas je odgovarao od jdpl-a kad je bio 94 kn……..a od 94 edo 25o se je moglo mnogo puta bući i izaći…..
zato Tesh pusti nas da sami ovo pribolimo, ne moraš se naslađivati ako baš nisi i sam u brodarima, i namjeravaš ući….

zato ajde lipo lovit rake xovnare i popodne na gradele, okani se burze, ovo se ionako još nije smirilo po tvome…. [wink]

odeeeee…, čudno… ko da je sutra sudnji dan…, ne shvaćam… [cry]

Pogledajte FFA za dry na http://www.balticexchange.com prošli tjedan je total bio 17000 lots a sada je preko 33000.

New Report

Close