nećemo ih nikad pratit…..
u to budite uvjereni……
dosta puta sam rekao da je naša burza presmješna,nema tu kruha još najmanje 2-3 god……
meni je jako žao što je tako
u to budite uvjereni……
dosta puta sam rekao da je naša burza presmješna,nema tu kruha još najmanje 2-3 god……
a možda bude to za 2, 3 dana??? a za 2,3 godine opet pušiona.
Ovo je jednostavno neodrživo-ovo mora žestoko gore. Amerika crvena a brodari dobrano zeleni, što je jako dobar znak jer dugo nije bilo ovako jako zeleno u odnosu na crvenilo indexa.
u to budite uvjereni……
Nemoj kolega bit malodušan i razočaran, znam da nije lako ali doći će i tvojih pet min na brodarima, sigurno samo budi strpljen.
Strpljen spašen.
Da, slažem se, možda ne još, al i nije tako daleko! Dajem maksimalno 7 dana padanju ili stagnaciji brodara, a potom idemo UP UP UP.
Dajte više. Pa već 2mj. Svaki dan mašite. Up up.
Qute
optimist
Kolega bilo je na brodarima drukanaj ide to up,ide to up prepoznat će se oni koji su pisali, no isto tako treba priznati da ako čitav forum i dobar dio analitičara prati "taj" BDI indeks koji je porastao preko 20% u zadnjh 10-ak dana a cijene brodarima izlistanima na zse su uglavnom stajale u mjestu ili čak padale.
Stoga mislim da je opravdano očekivanje da se brodari maknu malo sa mrtve točke.
Ovo je jednostavno neodrživo-ovo mora žestoko gore. Amerika crvena a brodari dobrano zeleni, što je jako dobar znak jer dugo nije bilo ovako jako zeleno u odnosu na crvenilo indexa.
Ma naravno. Sta se babi tilo, to se babi snilo. Eto sa latinskih ja presao na narodne ka Antun Vrdoljak. [lol]
samo jedna mala usporedba na godišnjoj razini:
– da bi JDPL pratio rast ATPL trebao bi biti 223,20 kn
Ma naravno. Sta se babi tilo, to se babi snilo. Eto sa latinskih ja presao na narodne ka Antun Vrdoljak. [lol]
[/quote]
Da naravno kolega [thumbsup]. Samo ću reći da sam jdpl kupovao po 100 i 130, kada ste vi prognozirali još veći pad, a prodavao po 200-205. Ponovno kupovao po 160 i opet prodaja po 200-205, a vi ste također bili na strani za pad. Pogledajte malo "tehnički" dionice brodara pa možda i vi uđete na vrijeme i ne ispadnete "bovi" [wink] A za ovaj dio oko "babe" držim da se više odnosi na vas [proud]