Ovaj naš ukopani JDPL bi mogao konačno preskočiti 210 kn ovaj tjedan ako vani bude dobar sentiment, jer ne može vječno biti na 202-206 a iznad 200 se ipak usidrio. Mislim da nisam postavio visok cilj (nekih 2,5-3% rasta na tjednoj razini)
Na zalost ili srecu takav scenarij je nemoguc. Opisao sam to u svojim TA.
[/quote]
Gornja tvrdnja je jer očekujete daleko veći rast, budući nam je boll toliko dugo sužen (što duže to jači proboj), a očekujemo porast vozarina pa je i vjerovatno da će probiti prema gore. Da li ja to dobro ili…… [smiley]
Na zalost ili srecu takav scenarij je nemoguc. Opisao sam to u svojim TA.
[/quote]
Gornja tvrdnja je jer očekujete daleko veći rast, budući nam je boll toliko dugo sužen (što duže to jači proboj), a očekujemo porast vozarina pa je i vjerovatno da će probiti prema gore. Da li ja to dobro ili…… [smiley]
[/quote]
S obzirom na FFA za BDI za naredno razdoblje mislim da će se mnogi ovaj tjedan poželjeti iskrcat,tako da bojim se ništ od rasta,odn. još će se lakše od strane nekih igrača dionice naših brodara držati na ovim niskim razinama.
Ovo je dobra pozicija za čvrste ruke,kolebljivi će uskoro likvidirati svoje pozicije u ovoj dionici.
I dalje ostajem u tvrdnji da je sad mudro imati brodske dionice! Dapače uvjeren sam da nam još malo fali do probijanja i onda kad probije i krene ići će kao metak!
a brate volija bi ja da bude tako……..
al uvik nekako sumnjam u naš crobex…..
I dalje ostajem u tvrdnji da je sad mudro imati brodske dionice! Dapače uvjeren sam da nam još malo fali do probijanja i onda kad probije i krene ići će kao metak!
[thumbsup]
"The first weekly resistance level is at 206,77 while the second resistance level at 211,93."
Evo i graf za JDPL-R-A. A nekako mi se čini da se ne postavljaju na kupnju bezveze.
Baltic Exchange Dry Index 2832 UP 66
BCI Baltic Exchange Capesize Index 4346 UP 183
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2789 UP 45
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1890 DOWN 10
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 942 DOWN 12