Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Normalno da ga nema jer su ffa u 12 i 30 okrenuli u dobru pozitivu,danas je kljucan dan ako FFA ostanu u pozitivi a sutra BDI okrene trend opet prema gore strpljenje ce vam se svima isplatiti, svima koji ste u brodarima. Danas zavrsavam sa kunjom brodara kod nas.
SAM PROTIV SVIH
cipp,
ajd bar promet nije loš, puca se na sve strane…
hebeš promet, to su priče za malu djecu. Smetaju me ove ovce na burzi koje su prodavale danas a i ovih dana. Znam da će dionica eksplodirati dok se ovce iskrcaju ali nervira me čekanje. [undecid]
hebeš promet, to su priče za malu djecu. Smetaju me ove ovce na burzi koje su prodavale danas a i ovih dana. Znam da će dionica eksplodirati dok se ovce iskrcaju ali nervira me čekanje. [undecid]
[/quote]
Ma vidi ti koliko si nestrpljiv, a meni trenutno i odgovara ovo stanje jer imam vremena upucati novu lovu u ovu dionicu. Meni se ne žuri, a za vas ne znam! Ali sam siguran da neće završiti tjedan, a da će se ova dionica lansirati o nebo. [thumbsup]
Ameri lipo odoše u nebo…….
još da se to oće na nas odrazit skupa s BDI-em……. ;-)))))))