JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo jedan zanimljiv stari članak koji donekle opisuje stanje ugovora s PD-om. Zanimljivo će bit kada se vrate bordovi u jdpl-ovo vlasništvo.

http://www.poslovni.hr/55631.aspx

Danas je objavljen novi FFA na balticexchange i veći je za 15% od prošlog… Ništa ne tvrdim ali BDI bi trebao nastaviti pozitivnu seriju i sljedeći tjedan…

Danas je objavljen novi FFA na balticexchange i veći je za 15% od prošlog… Ništa ne tvrdim ali BDI bi trebao nastaviti pozitivnu seriju i sljedeći tjedan…

Ajd zaljepi slikicu. Da i mi to vidimo… Ovako opet ispadne kod druk, i to loš…

Ajd zaljepi slikicu. Da i mi to vidimo… Ovako opet ispadne kod druk, i to loš…
[/quote]
Kolega otvori stranicu http://www.balticexchange.com i pogledaj FFA u gornjem desnom kutu.

Kolega glikos1, što nam znači cleared lots Ako to znači popunjenost brodova, onda su supre i handy ok.

Kolega glikos1, što nam znači cleared lots Ako to znači popunjenost brodova, onda su supre i handy ok.

To je dobro za JDPL jer i on ima u svojoj floti manje bulkere (nema capeove i panamaxe).

Glikos daj komentiraj danasnji BDI u svjetli tvojih tvrdnji. Ko to kaže ko to laže BDI je mali…

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Glikos daj komentiraj danasnji BDI u svjetli tvojih tvrdnji. Ko to kaže ko to laže BDI je mali…

Ma nije mali nije mali to je samo šala…

Narast će Jadroplov,to ste vi pričali,a šta sam vam ja rekao za našu burzu…..
nema ovde nikakve "nadoknade" rasta od onog praznika…..
pušing sine

Brodari vani zeleni a indexi u plusu… Plus zadnja 2 tjedna rasli su 25 %. Pametni sada kod nas marljivo skupljaju.

Htio sam reći a indexi u minusu…

Jučer si bio tih kada su brodari rasli, a danas si ponovo glasan, to puno govori o tebi i tvom karakteru. Osobno i dalje vjerujem da je JDPL odlična investicija i da se isplati dugoročno držati, a za kolege koji trejdaju uvijek se pojavi u toku mjeseca 7-8% (npr 190-208) razlike tako da svima nudi šansu za zaradu.

New Report

Close