Kupio sam po 210. Ne prodajem ispod 500 tako da je istina da bezveze uopće pišem na forumu. Uglavnom sve si fulao. [bye]
Meni su ti brodari postali ko HT, nit gore nit dolje. Katastroficari ih ne mogu oborit, euforicari ih ne mogu podic …
Na to i računamo, pogledajte kolega što se dogodilo HT-u kako je katapultiran nakon dugog i suženog boll-a i to ničim izazvan. Dodatan + kod brodara je što bdi ide up, tako da ne vidim razloga zašto i naši brodari ne bi snažno povukli na gornju stranu. [smiley]
Šangaj +4,5 % a japan +2 %. To smo čekali. Ni danas ne gine najmanje stotka povećanja bdi-a. [thumbsup]
Baltic Exchange Dry Index 2695 UP 48
BCI Baltic Exchange Capesize Index 4107 UP 117
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2705 UP 72
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1800 UP 1
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 972 DOWN 2
i 48 je ok!
meni se nekako čini da ti čekaš 210 da se istovariš a ne da dokupiš.drukanje ti je vrlo jeftino i loše.
vrijeđa inteligenciju svih čitatelja foruma
[/quote]
Ja mislim da stvarno kupuje, ne mislim da mulja… Pa čovjek je kupovao prije par mjeseci Atlas nekretnine d.d….
meni se nekako čini da ti čekaš 210 da se istovariš a ne da dokupiš.drukanje ti je vrlo jeftino i loše.
vrijeđa inteligenciju svih čitatelja foruma
[/quote]
Ja mislim da stvarno kupuje, ne mislim da mulja… Pa čovjek je kupovao prije par mjeseci Atlas nekretnine d.d….
[/quote]
Tako je, po 16 kn a sada su 28 kn! [thumbsup]
isto ja čisto sumnjam da ćemo mi nešto posebno rast u ponedjeljak…….
a to mislim i na kompletan crobex…..
isto ja čisto sumnjam da ćemo mi nešto posebno rast u ponedjeljak…….
a to mislim i na kompletan crobex…..
Mi?
kaj ti imaš dionice ili si u cashu?
Mi ćemo rasti, ali mi se čini da ćemo rasti bez tebe, ti i slični ćete nam se pridružiti kada crobex dođe na 2500
imam nešto dionica JDPL,ništa previše…….
da sad imam još casha sigurnio bi još dokupio
općenito mislim da je naša burza smeće prema ostalima,zato to mislim za pon.
pogotovo ako bude mini korekcija u SAD
neeee…ne opet ove tvoje promašene prognoze. 2 mjeseca već čitamo tvoje prognoze kako BDI za 2-3 dana okreće u plus, a on tone i tone…. please ne možemo više, smiluj nam seeeeeee!!! [pray]
[/quote]
Očito moj optiomizam nije bio bez pokrića, BDI raste kako sam i najavio, rastu i brodari vani, rastu i burze u svijetu predvođeni upravo dobrim izvješćima za 3q USA korporacija.
[/quote]
Ispravak, izvješča nisu izašla…
[/quote]
Izvješća izašla i to onakva kakva sam najavio krajem rujna.
glikos, ajd neki link ubaci da vidimo mi to.
Kolega cipp već par dana svi mediji govore o tome kako burze rastu upravo zbog (iznenađujuće) dobrih FI za 3Q USA korporacija.