JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…realnost….
Vaš link
[bye] [bye] [bye]

…realnost….
Vaš link
[bye] [bye] [bye]

Zašto uplakani smajlići?

…realnost….
Vaš link
[bye] [bye] [bye]

JDPL obnavlja flotu i to je odlična vijest umjesto dva stara broda stžu dva nova za postkrizno vrijeme. Obzirom da mi na burzi kupujemo budučnost očito da imamo razloga za optimizam.

…realnost….
Vaš link
[bye] [bye] [bye]

Zašto uplakani smajlići?
[/quote]

Valjda ti moj nick sve govori
[embarass]

JDPL obnavlja flotu i to je odlična vijest umjesto dva stara broda stžu dva nova za postkrizno vrijeme.

Kolega znate onu pricu o zecu i razbju. E pa sad je primjenite to na dva stara broda. Ni prodat ni darovat. O.K Ist moze u scrap ali containerasi su za scrap pre mladi, kupaca ni za lijek (za nekakvu primjerenu cijenu), charter koji bi donosio profit ravan svjetskom cudu.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

JDPL obnavlja flotu i to je odlična vijest umjesto dva stara broda stžu dva nova za postkrizno vrijeme.

Kolega znate onu pricu o zecu i razbju. E pa sad je primjenite to na dva stara broda. Ni prodat ni darovat. O.K Ist moze u scrap ali containerasi su za scrap pre mladi, kupaca ni za lijek (za nekakvu primjerenu cijenu), charter koji bi donosio profit ravan svjetskom cudu.
[/quote]
Kolega Vi ste odličan pripovjedač basni, kada smo već kod basni vi ste lukavi lisac koji pokušava zečeve navuči u klopku da jeftino prodaju svoje dionice koje će te vi kupiti.

[/quote]

Kolega Vi ste odličan pripovjedač basni, kada smo već kod basni vi ste lukavi lisac koji pokušava zečeve navuči u klopku da jeftino prodaju svoje dionice koje će te vi kupiti.
[/quote]

techman je javno rekao tko je i pošteno piše što misli, za razliku od tebe koji si pisao kako treba samo kupovati JDPL, a nikako prodavati, a onda si se hvalio na forumu kako si se iskrcao na 210 i ponovo kupovao na 190…a da ne spominjemo tvoje xxx puta promašene prognoze o kretanju BDI…tako da si ti zadnji koji se treba rugati techmanu ili ga prozivati. forumaši sve pamte [bye]

čemu TUGA, čemu BOL??? kad postoji ALKOHOL

Molim cijenjene kupce i prodavače da se još danas suzdržavaju od transakcija tak da ja ja sutra mogu jeftino kupiti dok dobim lovu od prodaje auta. Hvala!

Od kada je sramota na burzi kupovati i prodavati dionice?!? Vi ste kolega očito zalutali ili ste iz neke druge Techmanove basne?!?
[/quote]

[/quote]

techman je javno rekao tko je i pošteno piše što misli, za razliku od tebe koji si pisao kako treba samo kupovati JDPL, a nikako prodavati, a onda si se hvalio na forumu kako si se iskrcao na 210 i ponovo kupovao na 190…a da ne spominjemo tvoje xxx puta promašene prognoze o kretanju BDI…tako da si ti zadnji koji se treba rugati techmanu ili ga prozivati. forumaši sve pamte [bye]
[/quote]

da li mi to napokon krećemo?

u svakom slučaju ovo nije loše…ako ne mi bdi kreće

[IMG]http://i38.tinypic.com/9tzes3.jpg[/IMG]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Nekak mi se čini da bi danas mogli u pozitivnu blokadu. Onak imam neki feeling… ništa drukerski.

Ja uletio, posudio novce. Vani brodari poletjeli a tek su krenuli. A ko nas +1% [lol]
http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DAC,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR&d=e

New Report

Close