Zanimljiv podatak, ali ne i čudan. BDI struže po dnu i više neće jače padati, a čim počne rasti šibnut će svi brodari gore. Uz to, JDPL je uključen u crobex 10 i normalno je da ga fondovi u tišini kupuju. O privatizaciji koja ovdje predstoji ne treba posebno govoriti.
Naravno, sve ovo neće utjecat na kretanje cijene danas jer će se uvijek naći neki lumen koji će opaliti svoju siću po bidu ako vani bude crveno yawn
danas jedan interesantan članak iz SeeBeez-a , govori o namicanju love za proračun u 2010. i to
prodajom dodatnih djelatnosti, poput ugostiteljstva u javnim poduzećima, ali i privatizacijom hotelskih poduzeća. ništa o brodarima , ali kad državi bude hitno trebao novac …..
Prvo prodano cijelih 10 komada po bidu i odmah stavljeno na ask 75 komada. Navlačenje prema dolje, to mi se sviđa, znači da se želi ukrcati!!!!! [thumbsup]
posla preko brade!
http://www.jadroplov.hr/Kretanjebrodova/tabid/1341/Default.aspx
Lijepo se brodari zelene vani. [thumbsup]
http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DAC,DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR&d=e
eh, baš si me preduhitrio Lojtra. Pride radi ko lud a i Split nije loš
Ča je u Splita lošija makinja ili u Pridea boja posada ? [lol]
ja sam neki dan uletija po 206 kn…….
valjda se nisam puno zajeba,a ionako sam dugoročni ulagač…..
pozdrav svim optimistima
Hmmm, nitko ga neće kupit…svi oprezni, a kad ludilo krene, lupat će se po asku i na cijenama preko 250 kn. Pa samo vi čekajte. Ovo me podsjeća na latergaji kad je crobex bio na 1250-1300 bodova. Svi su čekali. A svjedoci smo kasnijeg rasta. Čini mi se da će uskoro crobex na jednu višu razinu, a mnogi će opet zakasniti.
Kolega bog ti da prosvijetli nas i elaboiriraj malo ono "cini mi se"
@ ostali
Svi elaborirate brodove koji rade a niko ne spominje brod koji ne radi a vodi listu [embarass]
Svi elaborirate brodove koji rade a niko ne spominje brod koji ne radi a vodi listu
Pa Tech……,od 6 brodova,5 je u pogonu,a 1 na sidru.Po meni nije to loš prosjek u ova teška vremena. [thumbsup].I daj malo optimizma,puno si mi nešto pesimističan.
USA brodari se zelene, a Navios (NM) u crvenom da li je to zbog 4 nova capea koja grade ili…?!? Očito da brodari sa manjim brodovima (kao JDPL) imaju trenutno bolju prođu.
Hmmm, nitko ga neće kupit…svi oprezni, a kad ludilo krene, lupat će se po asku i na cijenama preko 250 kn. Pa samo vi čekajte. Ovo me podsjeća na latergaji kad je crobex bio na 1250-1300 bodova. Svi su čekali. A svjedoci smo kasnijeg rasta. Čini mi se da će uskoro crobex na jednu višu razinu, a mnogi će opet zakasniti.
Kolega bog ti da prosvijetli nas i elaboiriraj malo ono "cini mi se"
@ ostali
Svi elaborirate brodove koji rade a niko ne spominje brod koji ne radi a vodi listu [embarass]
[/quote]
evo tech,,,samo da ti se javim….kolega….opet krcam brodare…kao onomad kad je atpl bila 600 kn jdpl 90 kn ,iste price si imao…u djiru…copy paste postovi.. crnilo i sivilo….rekoh ..nazvat cu novi indikator po tebi….cim se tech pojavi na brodarima…lagano kupovanje….kad tech pojaca postove….jos podebljat poziciju…. [thumbsup] jdpl dobar pick [cool]