Nakon što sam vidio da je vani jučer jedan brodar porastao cca 30 % a tokom dana, čini mi se bio u plusu i cca 50 % , bez razmišljanja sam danas lupio Jdpl. A tko voli nek izvoli čekati. Ovo će jedan dan otići na 300 kn da se nadoknadi zaostatak.
S time da brodari vani tjedan dana rastu u prosjeku 5 % na dan . Što čekati još? Da mi Hrvoje Stojić kaže da kupim? [lol]
Mislio sam da ćemo danas eksplodirat,a ono friška figa.No mislim kada fondovi odrade rast na HT doći će vrijeme za brodare i građevinare.Jedino neznam kada će turističke dionice up.
Brodari vani jucer fini rast, BDI na preokretu, kraj recesije preko bare,kinezi veoma optimistični, a naši brodari na stand by-u vec citavo ljeto, to ne može više dugo potrajati. [proud]
Slažem se,još malo strpljenja i dobro će se isplatiti(pa nedavno je na nižem crobexu JDPL bio 248kn,uz veći BDI,ali slijedi i njegov rast). [smiley]
Kada ljudi shvate koliko je ovo potcijenjeno, bit će kasno.Ne znam samo tko ovo prodaje po ovim cijenama na ovom crobexu.
puno ih prodaje
Kada ljudi shvate koliko je ovo potcijenjeno, bit će kasno.Ne znam samo tko ovo prodaje po ovim cijenama na ovom crobexu.
puno ih prodaje
[/quote]
A većina je u krivu…
Prijatelju, kupilo bi se i to veće količine ali se pokušava ući jeftinije, to je to. I slijepac vidi da je kranje vrijeme da se uđe.
Nažalost biće JDPL i ispod 200 čim krene korekcija koja je neminovna…Ali ja svoje ne diram već ću podebljati portfelj…
Mala korekcija će biti, ali aj ne vjerujem u JDPL ispod 200. Prije će se korektirati dionice koje su previše rasle ovih dana npr. HT, INgra itd.
IMHO
predmarket drajšips 3 % u plusu…i dalje reli vani.
Kad krenemo bit će to tak da će frcati perje po asku…heheheh.
Zamro forum, nisu pomogli ni ameri, ni fjučersi, ni BDIi, ni EU, ni azijati, ni raznorazni optimisti, nije čak bilo ni drukanja na dole a jdpl danas ošo opet ispod dvista kunića.
Prekjučer sam skroz izašo iz jdpl i ne mislim se vraćat dok traje ovo mučenje dionice.
A i jedan kontejneraš stoji na sidrištu skoro deset dana, koliko će tako čučat i da li je to plaćeno niko ne zna.
Puno sreće najhrabrijima [bye]
Hvala. No uopće ne treba biti hrabar i kupovati jdpl po ovim cijenama. da je cijena 500 kn onda bi ovo tvoje stajalo. Pozdrav!
puno ih prodaje
[/quote]
A većina je u krivu…
Prijatelju, kupilo bi se i to veće količine ali se pokušava ući jeftinije, to je to. I slijepac vidi da je kranje vrijeme da se uđe.
[/quote]
kolega , ništa se tu još ne vidi.
ne bi se čudio da je danas počela lagana korekcion.
baš kad misliš da si na burzi nešto siguran , kasnije ispadne da si se totalno zahebo, vidiš da si mogao još puno dole ili gore.
uvijek najbolja opcija pola dionice -pola cash i čekaj, nećeš falit.