JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

cudno je razmisljanje tih kamikaza,naravno da JDPL vrijedi puno vise,ali se njima valjda neda cekati.
Daj sto das.

@glikos1
također svi znamo i to da si ti to ponovio do sada mnogo puta dok si se u isto vrijeme iskrcavao čim ti se ukazala prilika na 200-210………

ja ne virujem da i sada govoriš da bi JDPL trebao na 210-220 da bi se ti opet iskrcao pa čekao na 190………jer nisam toliko zločest [bye]

@glikos1

također svi znamo i to da si ti to ponovio do sada mnogo puta dok si se u isto vrijeme iskrcavao čim ti se ukazala prilika na 200-210………

ja ne virujem da i sada govoriš da bi JDPL trebao na 210-220 da bi se ti opet iskrcao pa čekao na 190………jer nisam toliko zločest [bye]

Uvijek sam se zalagao samo za rast JDPL nikada nisam napisao niti jednu riječ za pad ove dionice, a moji nalozi od 1000 kom kupnje su često stajali na bidu na 190 kada su se svi micali, ja sam branio cijenu i govorio da će ovo preko 200 dok su drugi drukali za 130 i 150, prelistaj kolega malo stare postove. Sve prodajem, samo JDPL čuvam i nadokupljujem, jedino kada pređem kvotu od 3000 kom onda onaj višak prodam radi ravnoteže portfelja.

Cili dan u kunu kupnja i prodaja…..Opet su građevinari hit jer država diže kredit da plati dugove….

@glikos1

Kolega Jope jer si tužan što JDPL raste?

Nisam tužan, i volio bih da Jdpl naraste do 300 ovaj tjedan jer imam Jdpl 29% u portfelju.
Samo sam se ja bio osvrnuo na nešto drugo, dok si pisao kako će Jdpl ići up, up,up i sugerirao drugima da kupuju , ati si istovremeno prodavao i trejdao……

priznati ćeš da nije bilo fer…ili možda po tvome i je..?

Ovo se zove mučenje, nadam se da će me do kraja tjedna skroz poklopit da se više odmorim od ovog nazovi rasta! [yawn]

Kakvo štopanje cijene. Evidentno se neko želi nakrcati prije explozije.

Treba biti strpljiv i čekati jer vrijeme brodara tek dolazi ipak moramo i mi uhvatiti priključak bar s crobexom.

Nešto nam naši brodari stagniraju.

Prije će Blanka preskočiti 210 već JDPL.

U tijeku je fondovsko preslagivanje portfelja na JDPL i zato je visok promet a cijena stoji poslije ovoga ćemo znati smjer. Mislim da će se i stranci uključiti u JDPL obzirom da je indexna dionica i da će UP barem na razine s početka lipnja 240-250.

New Report

Close