JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ipak nešto znači ovaj JDPL na ZSE kada je upao u CROBEX 10. Ovo je odlično za JDPL jer će nam omogučiti vjerojatno bolju i stabilniju likvidnost, zatim ova dionica će biti prihvatljivija i za fondove, banke (npr kod margina i omjera zastupljenopsti u njima) vjerujem da će ovo uvrštenje JDPL donijeti još puno koristi i povoljnosti nama dioničarima.

U svakom normalnom svijetu se honorira kada neka dionica uđe u posebni indeks, kao i kažnjava kada iz njega ispadne. Vijdeti ćemo da li i mi živimo u takvom svijetu…

Ipak nešto znači ovaj JDPL na ZSE kada je upao u CROBEX 10. Ovo je odlično za JDPL jer će nam omogučiti vjerojatno bolju i stabilniju likvidnost, zatim ova dionica će biti prihvatljivija i za fondove, banke (npr kod margina i omjera zastupljenopsti u njima) vjerujem da će ovo uvrštenje JDPL donijeti još puno koristi i povoljnosti nama dioničarima.

To je super vijest za sve dioničare JDPL,uskoro će ići i privatizacija,netko će skupljati na ovim nivoima veće količine.

obožavam strvine-posebno ovce

http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601110&sid=ae0wxm4LbEBc

Ovo bi isto mogla biti dobra vijest za brodare.

To je super vijest za sve dioničare JDPL,uskoro će ići i privatizacija,netko će skupljati na ovim nivoima veće količine.

A to uskoro je…kada?

A to uskoro je…kada?

[/quote]
a netko trkelja

ako će i ići privaizacija
kupac će se sigurno "pobrinutu" za nas male
slično kako se i ostali pobrinu

Good artists copy. Great artists steal.

USA brodari su završili u petak u zelenom, Azija (koja je bitno tržište za brodare) se zeleni, nadam se da ćemo ih slijediti i vratiti JDPL iznad 200…

Glikos kao i obicno u zadnje vrijeme nisam optimist. Mislim da vrlo skoro jedan containeras izlazi iz TC. Ovo je danasnji chat sa jednim superintendantom u pretezno containeraskoj firmi. Pitao sam da li im smanjuju plate.

No any reduction, yet but they cut all additional items like monthly pizza, fitness,etc. Almost all our containers are stopped on anchorage or sail with minimum daily rates. Zero incomes. Time is very difficult. Luckily my bulkies are still busy.

Unquote

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Je, šjor Techman, mogal bi i Zrin na bubanj [bye]

Šjor Techman čim se Vi pojavite sa svojim pesimizmom brodari idu UP (dok se vi niste pojavili JDPL nije htio preskočiti 200 kn u kolovozu) što je naravno i Vama drago jer volite more, brodove i brodare, nočas su USA brodari rasli, Azija raste, rastu cijene metala, nafte i rudarskih dionica…

Glikos kao i obicno u zadnje vrijeme nisam optimist. Mislim da vrlo skoro jedan containeras izlazi iz TC. Ovo je danasnji chat sa jednim superintendantom u pretezno containeraskoj firmi. Pitao sam da li im smanjuju plate.

No any reduction, yet but they cut all additional items like monthly pizza, fitness,etc. Almost all our containers are stopped on anchorage or sail with minimum daily rates. Zero incomes. Time is very difficult. Luckily my bulkies are still busy.

Unquote

Nemojte gledat sve crno,ako nesto propadne..znaci da je propalo.
Prateci forum kazem..samo suprotno od vas,kao sto je nekad pisao kolega Zgubidan10

MRAVAK JE MOJ IDOL..LAZE, VARA ,KRADE I STAN MI DADE.

ok, to je to. Sad će svi opet iz ingre nagrnuti u JDPL… mislim da smo vidjeli ovu bijednicu po zadnji put ispod 200.

New Report

Close