JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hm, izgleda da je koljega glikos opet promašio u svojim prognozma za BDI. On najavluje rast, a svjetski stručnjaci pad BDI za još 50%.
Koga sad poslušati? Hm Hm hm [shocked]

ti svjetski "stucnjaci" su predvidjali procvat brodarstva i extremno visoke vozarine u 2008 ,svjedoci smo kako je prosla 2008 godina [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Hm, izgleda da je koljega glikos opet promašio u svojim prognozma za BDI. On najavluje rast, a svjetski stručnjaci pad BDI za još 50%.
Koga sad poslušati? Hm Hm hm [shocked]

ti svjetski "stucnjaci" su predvidjali procvat brodarstva i extremno visoke vozarine u 2008 ,svjedoci smo kako je prosla 2008 godina [bye]
[/quote]

znači po tebi koljega da batalimo svjetske stručnjake i drastični pad naružbi u Kini i da navalimo na kupnju JDPL i drugi brodara? [huh]

DPAVLETIC=DKONCAR=DSORC=MAJA4684=SCRAPMAN=....

pa gdje su ti silni drukeri

Evo mene. Ja drukam na nizbrdo. Crni oblaci nadvijaju se nad trzistem brodara. Eto kolegama koji se vode mojim pisanjem kao indikatorom za kupnju ili prodaju neka sutra navale. Na kupnju naravno. Bit ce prodaje u izobilju.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Ja sam totalno ”nepismen” što se brodara tiče, ali mi se čini da brod polako tone, bit će to puno jeftinije do kraja godine, ako ne i prije [undecid]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Ja sam kupijo po 175 i danas sam izaso, 20 kuna po dionici sam uzeo,moram priznat da nisam ocekivo ovaku uzburkanost brodara na svjetskoj floti i ovaki pad vozarina,neznam doklen ce padat ali do daljneg sam na gledanju.

Biti će do kraja godine još uspona i padova,ali sve ukazuje da ova sedmica neće biti dobra što se brodara tiče.

Ajde ljudi nije sve tako crno, ima još brodova za prodaju [lol]

Prije dva mjeseca i prije mjesec dana sam pisao kada je JDPL bio na 160, 170, 180 , 190 kn da će ova dionica preko 200 i uvijek je otišla zato i sada ponavljam da će se to dogoditi u kratkom roku ponovo i da je strah i panika u funkciji onih koji žele jeftino kupiti. Bez obzira na probleme koji se pojavljuju uvijek na tržištu brodskog prijevoza, brodari su ipak pobjedili najgoru krizu i ona je iza njih.

opet katastrofa ,iygleda da ce potop opet malo žešći
ne bi nas isus bog odljepio od ovih 2000
svaki dan jedno te isto .korak napred 2 nazad

Good artists copy. Great artists steal.

Prije dva mjeseca i prije mjesec dana sam pisao kada je JDPL bio na 160, 170, 180 , 190 kn da će ova dionica preko 200 i uvijek je otišla zato i sada ponavljam da će se to dogoditi u kratkom roku ponovo i da je strah i panika u funkciji onih koji žele jeftino kupiti. Bez obzira na probleme koji se pojavljuju uvijek na tržištu brodskog prijevoza, brodari su ipak pobjedili najgoru krizu i ona je iza njih.
Ja sam juce izaso,ali ako se nastavi pad BDI uz ovu korekciju vani mogao bi zaronit i do 150,nevjerovatno ali moguce,bid je supalj ko sito. Oprezno

ide ovo do mojeg targeta ,korak napred 6 nazad

Jučer preko milijun prometa i danas ponovo na JDPL, očito da to nešto vrijedi kada se netko stalno iskrcava. Ekipa koja ovdje druka za pad opet će ostati suva ….., neće ovo tonuti dublje, a sada se i ja uključujem u obranu cijene.

New Report

Close