samo vi drukajte ,sad je vrijeme prodaje kolege jer kupaca"kamikaza" više nema .Svi ispucali ovih dana ,kupnja mršava a prodaja če se gomilati i gle panike onda
Zadnja tri-četri dana JDPL se stabilizirao iznad 200 kn i to sa solidnim prometom, obzirom da su se ovih dana iskrcali paničari i oni koji su kupili 5-10% jeftinije s ciljem spekulativne zarade, možemo očekivati rast ove dionice čim se okrene BDI u plus.
Svi ispucali ovih dana ,kupnja mršava a prodaja če se gomilati i gle panike onda
Moglo bi biti nešto u tome da su se mnogi ispucali, ali baš da će biti panike? Ne znam…
BDI UP 39 bodova odnosno 1,6% kada sam prošli tjedan sam napisao da će BDI up ovaj tjedan i sada će rasti ovaj i naredni tjedan (FFA ipak ne laže).
evo po tipu brodića to ovako izgleda:
Baltic Exchange Dry Index 2427 UP 39
BCI Baltic Exchange Capesize Index 4026 UP 157
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2085 DOWN 42
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1749 DOWN 4
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 829 UP 6
nadajmo se da je ovo početak trenda
plovi, plovi…jadroplovac 🙂
@anri
što, opet ćeš ulaziti po većoj cijeni?
Ne govori Anricom bez veze jer je dosad bezbroj puta kad se BDI vraćao gore poslije određenog pada dionica je išla obratno
Sav si u dionicama kolega ,nemoj za par dana plakati a ljepo si mogao zaraditi
[/quote]
Ne želim nikome da plaće, ali danas je počeo trend rasta BDI koji će trajtai bar dva tjedna prema FFA i mislim da će biti žao svima koji se nisu ukrcali na neki brod na ZSE, ja sam u svima a najviše u JDPL.