JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

samo vi drukajte ,sad je vrijeme prodaje kolege jer kupaca"kamikaza" više nema .Svi ispucali ovih dana ,kupnja mršava a prodaja če se gomilati i gle panike onda

ma gdje se ta kupnja sakrila ,sram je bilo

Zadnja tri-četri dana JDPL se stabilizirao iznad 200 kn i to sa solidnim prometom, obzirom da su se ovih dana iskrcali paničari i oni koji su kupili 5-10% jeftinije s ciljem spekulativne zarade, možemo očekivati rast ove dionice čim se okrene BDI u plus.

Svi ispucali ovih dana ,kupnja mršava a prodaja če se gomilati i gle panike onda

Moglo bi biti nešto u tome da su se mnogi ispucali, ali baš da će biti panike? Ne znam…

BDI UP 39 bodova odnosno 1,6% kada sam prošli tjedan sam napisao da će BDI up ovaj tjedan i sada će rasti ovaj i naredni tjedan (FFA ipak ne laže).

evo po tipu brodića to ovako izgleda:

Baltic Exchange Dry Index 2427 UP 39
BCI Baltic Exchange Capesize Index 4026 UP 157
BPI Baltic Exchange Panamax Index 2085 DOWN 42
BSI Baltic Exchange Supramax Index 1749 DOWN 4
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 829 UP 6

nadajmo se da je ovo početak trenda

plovi, plovi…jadroplovac 🙂

luke, brodovi...

početak korekcije

@anri
što, opet ćeš ulaziti po većoj cijeni?

Ne govori Anricom bez veze jer je dosad bezbroj puta kad se BDI vraćao gore poslije određenog pada dionica je išla obratno

@anri

Sav si u dionicama kolega ,nemoj za par dana plakati a ljepo si mogao zaraditi

@anri

Sav si u dionicama kolega ,nemoj za par dana plakati a ljepo si mogao zaraditi
[/quote]
Ne želim nikome da plaće, ali danas je počeo trend rasta BDI koji će trajtai bar dva tjedna prema FFA i mislim da će biti žao svima koji se nisu ukrcali na neki brod na ZSE, ja sam u svima a najviše u JDPL.

Anricom,
Ma zanima me ovi vasi ucestali postovi u kojima ukazujete na nadolazeci pad cijena jesu li napisani zato da nama ostalima pokazete put i ne izgubimo novce ili se vi pak samo zelite ukrcat???

New Report

Close