JDPL (Jadroplov d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDPL (Jadroplov d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

očekivao sam da če to puno bolje

očekivao sam da če to puno bolje

Od kada je bolje na 130?!? Anricom ajde ti nama objasni kojom se ti to logikom i matematikom služiš mene su učili u školi da je 207 više od 130?!?

rekao sam ti da sam kupovao prošli tjedan i sad čekam na prodaji da me poklope.Malo pogledaj postove

rekao sam ti da sam kupovao prošli tjedan i sad čekam na prodaji da me poklope.Malo pogledaj postove

molim Vas ako nije tesko da se smirite jer se nemrem skoncentrirati
pofuk
unaprijed hvala

prodati ili zadržati ?????

U prvih 25 minuta 310.000,00 prometa na JDPL što govori da su se paničari iskrcali a cijena održala iznad 200i, sada možemo očekivati stabilizaciju cijene i rast, danas će BDI vjerojatno u plus, USA fututresi polako prelaze u zeleno…

A ja čekam veći promet na JDPL u odnosu na ATPL,jeli moguće?

obožavam strvine-posebno ovce

U prvih 25 minuta 310.000,00 prometa na JDPL što govori da su se paničari iskrcali a cijena održala iznad 200i, sada možemo očekivati stabilizaciju cijene i rast, danas će BDI vjerojatno u plus, USA fututresi polako prelaze u zeleno…

A ja čekam veći promet na JDPL u odnosu na ATPL,jeli moguće?
[/quote]
Na ovoj vrijednosti dionica teško.Statistički ako malo promatrate promet kroz ovu godinu ATPL i JDPL, ULPL vidjet će te da se izvršila disperzija prometa brodarskih dionica iz ATPL u JDPL i ULPL, naravno ATPL predvodi i dalje brodare i ZSE po prometu, no danas konkretno JDPL i ULPL imaju u ovom trenutku zbrojeno cca 2.000.000 kn prometa dok ATPL ima oko 1.600.000. dok je prije pola godine promet JDPL i ULPL bio svega 10% do 20% ATPL, brzina kojom se ta disperzija prometa dogodila kod brodara na ZSE ne isključuju mogučnost i drugačije disperzije prometa među brodarima na ZSE.

pitanje je tko če dizati dionicu kad se svi ispucaju

pitanje je tko če dizati dionicu kad se svi ispucaju

oni koji su zadnjih dana prodavali i tako u krug

ne brinem ja o kupcima,tih će biti,samo je previše kratkoročnih špekulanata,mislim da će netko krenuti u skupljanje te će večina dionica završiti u čvrstim rukama.

obožavam strvine-posebno ovce

Bogami ako se trend bdi ne okrene. Možemo se zamislit malo gdje ce brodari završiti!

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Bogami ako se trend bdi ne okrene. Možemo se zamislit malo gdje ce brodari završiti!

Okrenuti će kolega, okrenuti će. I to vrlo skoro 😉 A onda će sitni špekulanti koje kolega ovisnik spominje popušiti. Prošlo je vrijeme špekuliranja i dolazi vrijeme investiranja. Upravo špekulanti će nakon što skuže da nije trebalo prodavati dići cijelo tržište u strahu od propuštene zarade :-)))

New Report

Close