smijesno
uopce nisu isli po tockama i elaborirali
Sada zapravo ne znamo da li ce dividenda biti isplacena, jer nigdje ne pise da li su prihvatili ili odbili tocku 8. iz prijedloga
Dividenda je trebala biti isplacena iz zadrzane dobiti prethodnih godina
Da li ima netko vise informacija?
Zvao sam JDOS, potvrdili su da nece biti dividende. I da ce stavit uskoro obavijest sto ce radit sa vlastitim dionicama.
Zvao sam JDOS, potvrdili su da nece biti dividende. I da ce stavit uskoro obavijest sto ce radit sa vlastitim dionicama.
Nek ih zamijene za Agrokorove, to bi bio dobar potez…
A što bi uopće radili s vlastitim dionicama?
Dodijelili ih kao nagradu Upravi za izvrsno poslovanje?!?
Za to što nema dividende i što su popušili hrpu love na Agrokoru?
Mrak.
Meni se cini da je to zbog agrokora i da sada kemijaju nesto. Nazalost.
Meni se nikako ne svidja ovo
Ovo je bila dividendna dionica s stabilnim profitom i nema razloga to mjenjati
Meni ovo ponovo lici na pretumbavanje i raspodjelu novca unutar Koncerna, jer i EUROHERC I AGRAM LIFE imaju velike kolicine JDOS dionica
Moguce da ce kupovati od njih putem OTC-a po nekoj visoj cijeni
Ako netko pamti prije par godina je bila jedna takva transakcija gdje je velika kolicina dionica prodana po cijeni od 5500 HRK putem OTC trgovanja
Valjda bude onda iduće godine duplo veća dividenda, svejedno dobit od 51mil za svaku pohvalu.
Swami
Vjerovatno si u pravu.
U tom slučaju ovo je poprilično loše.
Ne kažem da to što si spomenuo ili nešto slično nije realna vrijednost dionice gledajući parametre, ali način na koji se to izvodi je jako loš i netransparentan.
Nezakonit vjerovatno ne, proći će sva tijela, cijene se uvijek mogu pravdati itd. ali tako otkazivati skupštine pa mijenjati odluke, to nije lijepo. Jako ružno.
I to više manje bez ikakvih obrazloženja.
Grrrrrr!!!!
Već sam rekao da je jako čudno što nema kvoruma. Kakva firma kad u 5. mjesecu napiše da će biti dividende, a onda je ne bude. Jesi li te navlakuše uopće u skladu s zakonom jer se dioničari ovako dovode u zabludu.
valjda pricas o 26.10.2015. godine kada je otislo 1118 komada po 5381 kuna .