JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

meni jučer sjela u Hypo

sjelo nam je danas ispod 4 tisuće pametnjakovići prodaju ispod 4 tisuće pošto su je kupili

sjelo nam je danas ispod 4 tisuće pametnjakovići prodaju ispod 4 tisuće pošto su je kupili

Kupovali po 10-11000kn [cry]
Ova dionica po ovoj cijeni nudi samo od dividende god. prinos od 6%,a možda za iduću godinu i veći postotak.
I to garantirani prinos!

Prošle godine 180kn, ove 243kn… Nastavi niz! [thumbsup]

Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.

eto fenome na je stavio nalog 100 kom po 100 kuna a ja kreten kupovao po 8000

treba li komentar ove transakcije,2 kom po 3341,01

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

Osiguravatelji: Premija u kolovozu povećana 6,3%

I sto sa time??I dalje ovo nista ne valja…..pogledaj graf od rujna 07. do danas……

Ljudi, gore glavu, pa zar ne vidite da ovo netko konstantno skuplja – možda i vlasnici – ne znam, nisam pratio. Današnji promet (povijesnog 30.9.) 288 kom. (820 kkn). Jednog dana kad ‘izbace’ sve nestrpljive će to vratiti na 8 kkn koliko vrijedi…
Nisam vlasnik ove dionice i ne drukam, samo kažem da razmislite prije nego je – poklonite. (Do what you have to do, anyway.) [undecid]

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Ja danas dokupio po 2860. Pa ovdje je dividendni prinos 10%, uz stalni rast prihoda. Ostalo da niti ne spominjem.

Vorda..ovdje je moguce da prinos bude i 1%…poznavajuci Grgica….a moze biti i 15 %….

a kakva je k/p

New Report

Close