Kolege, imam pitanje vezano za isplatu dividende. Da li je potrebno njima slati podatke o računu (ako je tko je kontakt osoba tj. adresa ?) na koji želimo uplatu ili to ide preko SDA ? Da li je netko već dobio dividendu ?
Tnx.
Kolege, imam pitanje vezano za isplatu dividende. Da li je potrebno njima slati podatke o računu (ako je tko je kontakt osoba tj. adresa ?) na koji želimo uplatu ili to ide preko SDA ? Da li je netko već dobio dividendu ?
Tnx.
Ako se dobro sjecam prosle godine nije trebalo slati nikave podatke. Ja jos nisam dobio dividendu, sto ne bi trebala biti oko 7. Kolovoza?
Evo email-a kojeg sam dobio prošle godine na upit o dividendi, email od gospođe je :
vanja.skoko@jadransko.hr
Poštovani Dioničaru,
– svi dioničari koji su upisani u registru dionica (SDA) na da 06.07.2007. imaju pravo na
dividendu za 2006. poslovnu godinu
– iznos dividende je 60,00 kuna po dionici, a rok za isplatu je prema Skupštinskoj odluci do 15. 10.2007., međutim isplata će biti i prije i to najvjerojatnije preko SDA
– ukoliko nam budu potrebni vaši podaci mi ćemo vas obavijestiti.
S poštovanjem!
POSLOVNA TAJNICA
Vanja SKOKO
RH-10000 ZAGREB
Listopadska 2/V
tel. 00385 [0] 1 303 6500
fax. 00385 [0] 1 303 6950
Još ništa od dividende na mom računu. Da li je netko dobio ? [undecid]
Još ništa od dividende na mom računu. Da li je netko dobio ? [undecid]
Ni ja nisam dobio dividendu. Iako sam ocekivao da ce doci ovaj tjedan.
JDOS je i prošle godine kasnio.
U odluci s ovogodišnje skupšine dioničara (07.07.2008) pisalo je "Dividenda će se isplatiti dioničarima u roku od 30 dana od donošenja ove odluke."
Ja sam pito ZSE i dobio odgovor:
Dividenda za JDOS-R-A je isplaćena, i to na 07.08.2008.
Podatke o datumima isplate možete naći na web stranicama SDA, pod "Korporativne akcije", konkretno na http://www.sda.hr/portal/f?p=100:41:1881111571814427::NO:RP::
S poštovanjem,
—
Ivan Kolar
Voditelj odjela uvrštenja
Head of Listing department
Zagrebačka burza
Zagreb Stock Exchange
Pitanje je preko koje banke ide isplata (jer neide preko SDA).