Pri cijeni od 5000: P/E 17 P/BV 1,2 P/PPS 1,1 Oni koji misle da se DLKV i LEDO prodaju po “smješnim” cijenama neka pogledaju malo ove fundamente.[thumbsup]
Ma da….
P/E 17 ti je super………… Ima ih sad ispod 15 koliko hoćeš i to s većim potencijalom od Jadranskog!!![shocked]
Ma da…. P/E 17 ti je super………… Ima ih sad ispod 15 koliko hoćeš i to s većim potencijalom od Jadranskog!!![shocked]
Koji naprimjer (osim HT)?
Viro, trenutačno ATPL, IGH……
IGH sigurno ne. VIRO i ATPL moguće, ali tu je problem visokog odnosa P/BV.
Nisam imao namjeru reči da je JDOS najbolji već da je puno bolji od mnogih napuhanaca za koje ponosni imatelji dionica tvrde da su i podcjenjeni.
Pardon, IGH ima malo viši E/P, negdje oko 20, ali ipak je to IGH ……. Perspektiva navedenih, posebno VIRO-R-A te IGH, je blago rečeno velika u odnosu na jadransko.
Iako, ni jadransko nije za bacit.
Kad smo već kod ATPL, evo zaradi 15% u jednom danu………
Ma pusti P/BV, Novi poslovi sve mijenjaju. Bogami, Viro i IGH će ih lijepo naslagat koliko znam.[lol]
Što se više igram analiza i usporedbi fundamenata,rezultata….bliži sam teoriji kako one vrlo malo znaće,bar na domaćem tržištu[sad]
pa kaj ti znače fundamenti kad menađment firme šteka ,nisu transparentni,to je sad bitnije nego fundamenti
Ma u principu trebali i biti osnova svega ali dijelim vaše misljenje u pogledu menađmenta,kad bolje razmislim neznam na osnovu čega se nadam ali jedno je sigurno: n e m a p r o d a j e.
Ne bi mogao prožvakati lost od 40 % pa makar me to odvelo u veći.
[angry]