ja sam kupio početkom 6-tog i krajem petog mj prošle god ..Nisu mi isplatili dividendu,može komentar !!
provjeri uplate na računu još jedanput,meni je uredno došlo.
ja sam kupio početkom 6-tog i krajem petog mj prošle god ..Nisu mi isplatili dividendu,može komentar !!
Možda nisu imali tvoje podatke o računu na kojega uplatiti?![proud]
npr. NAZIV BANKE
BROJ TEKUĆEG RAČUNA…
tenkista:
”
Bit će 6 kn po dionici![thumbsup]
”
Lani je dividenda bila 60-tak kuna po dionici,ako me pamćenje ne vara.
Jel mi se to čini da bivši imatelj ove dionice malo druka na dole ?
Ili zna neki hebeni insajd info,što sumnjam?
Pozdrav tenkisti,ovde uvik možeš pisati i niko te neće naribati kao danas na HT-u.[wink]
Sorry, zaboravio sam nulu![proud]
a fino prošli tjedan pitam mladu damu u brok. kući da li su poslali u sda moj br tekućeg i banku,na kaj mi ona veli da su to napravili čim sam kod njih otvoril online.Kad vam je sjelo na račun ..?
a fino prošli tjedan pitam mladu damu u brok. kući da li su poslali u sda moj br tekućeg i banku,na kaj mi ona veli da su to napravili čim sam kod njih otvoril online.Kad vam je sjelo na račun ..?
Ja sam se par puta čuo s gospođom iz Jadranskog (neznam točno ime) pa mi je rekla da na mail pošaljem podatke, prokopao sam malo mail-ove pa sam našao adresu, nadam se da će pomoći lidija.galic@jadransko.hr [rolleyes]
Samo im napišeš IME PREZIME
NAZIV BANKE + BROJ ISTE
BROJ TEKUĆEG RAČUNA 32xxxxxxxx i to bi trebalo biti dovoljno… ja sam to poslao krajem 11.mjeseca, a kad sam dobio isplatu – morati ću konzultirati E-zabu…[wink]
certificat:
”
”
Možda nisu imali tvoje podatke o računu na kojega uplatiti?![proud]
npr. NAZIV BANKE
BROJ TEKUĆEG RAČUNA…
Možda ti je eks dividenda day bio prije nego si ti kupio. Ja sam kupio drugi dan po listanju pa sam dobio dividendu. E sad, kad je to bilo neznam.
Račun pri SDA niti ne možeš otvoriti ako im ne dostaviš podatke o kunskom računu. Stvar je u tome da mnoge firme ne koriste te podatke za isplatu dividende. Nneke pismeno traže potvrdu postojećih podataka iz SDA, neke traže da im se dostave osobno, a neke te ništa niti ne pitaju pa ako im nisu poznati tvoji podaci mudro šute dok im se ti ne javiš. Tako je meni bilo sa Badelom. najbolje je da nazoveš Jadansko i osono provjeriš u čemu je problem.
Lijepo nam stoji naša dionica. Ide gore polako, ali sigurno na malim prometima koji teže nuli. [lol]