JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da danas neće bit završetak na kakav smo svi navikli, tj. ostajemo ispod 6000[cry]

Nevjerojatno, čim sam napisao ono 6300
Mislim da danas neće bit završetak na kakav smo svi navikli, tj. ostajemo ispod 7000[cry]

Mislim da danas neće bit završetak na kakav smo svi navikli, tj. ostajemo ispod 6000[cry]

Neće![cool]

Nevjerojatno, čim sam napisao ono 6300
Mislim da danas neće bit završetak na kakav smo svi navikli, tj. ostajemo ispod 7000[cry]

Ili ti ovo kupuješ ili se netko zahebava s tobom[lol] [lol] [lol]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

xmenergy ti sam copraj,jer kad ti copraš ispada dobro!!

avax! dividende? di, kad, šta kako? jel ima kakvih vijesti kad če FI ili neke novosti oko dividende

Sve u svoje vrijeme, ne treba žuriti. Ja bih prije GFI uzeo još par komada po 6000 ako bude išlo [wink]. Što se dobiti tiče, trebala bi biti oko 10% veća u odnosu na 2006.

Ignore: KressoM, delux

Kad ce se znati dividenda??[thumbsup]

Nikad! Zato mi prodajte sutra po 6000 [lol]

Bit će 6 kn po dionici![thumbsup]

Bit će 6 kn po dionici![thumbsup]

Lani je dividenda bila 60-tak kuna po dionici,ako me pamćenje ne vara.
Jel mi se to čini da bivši imatelj ove dionice malo druka na dole ?
Ili zna neki hebeni insajd info,što sumnjam?
Pozdrav tenkisti,ovde uvik možeš pisati i niko te neće naribati kao danas na HT-u.[wink]

Ma ide JDOS ubrzo gore, kao i svaka dionica iz koje tenkista izađe [lol]
Inače, ako mene pamćenje ne vara dividenda je bila 180 kn (120+60kn), s time da se prvi dio (120 kn) isplatio prije početka trgovanja JDOS-om na burzi, pa su novi kupci dobili samo ostatak od 60 kn.

Ma ide JDOS ubrzo gore, kao i svaka dionica iz koje tenkista izađe [lol]
Inače, ako mene pamćenje ne vara dividenda je bila 180 kn (120+60kn), s time da se prvi dio (120 kn) isplatio prije početka trgovanja JDOS-om na burzi, pa su novi kupci dobili samo ostatak od 60 kn.

Vidiš nisam znao za ovih 120 kn,ako je ove godine dobit veća onda je očekivati nekakvom logikom i veću dividendu.Da ostane na prošlogodišnjoj razini to bi iznosilo oko 3% današnje vrijednosti dionice,što nije kao ht ali nije ni za bacit i može biti dobar mamac investitorima,pogotovo ako su nekakve projekcije daće jdos skočiti ipak više nego potencijalna dividenda.
Doduše ovo su moja naglas-razmišljanja,a sve to mora The Grgić & Co odlučiti.[thumbsup]

New Report

Close