Nevjerojatno, čim sam napisao ono 6300
Mislim da danas neće bit završetak na kakav smo svi navikli, tj. ostajemo ispod 7000[cry]
Mislim da danas neće bit završetak na kakav smo svi navikli, tj. ostajemo ispod 6000[cry]
Neće![cool]
Nevjerojatno, čim sam napisao ono 6300
Mislim da danas neće bit završetak na kakav smo svi navikli, tj. ostajemo ispod 7000[cry]
Ili ti ovo kupuješ ili se netko zahebava s tobom[lol] [lol] [lol]
avax! dividende? di, kad, šta kako? jel ima kakvih vijesti kad če FI ili neke novosti oko dividende
Sve u svoje vrijeme, ne treba žuriti. Ja bih prije GFI uzeo još par komada po 6000 ako bude išlo [wink]. Što se dobiti tiče, trebala bi biti oko 10% veća u odnosu na 2006.
Bit će 6 kn po dionici![thumbsup]
Lani je dividenda bila 60-tak kuna po dionici,ako me pamćenje ne vara.
Jel mi se to čini da bivši imatelj ove dionice malo druka na dole ?
Ili zna neki hebeni insajd info,što sumnjam?
Pozdrav tenkisti,ovde uvik možeš pisati i niko te neće naribati kao danas na HT-u.[wink]
Ma ide JDOS ubrzo gore, kao i svaka dionica iz koje tenkista izađe [lol]
Inače, ako mene pamćenje ne vara dividenda je bila 180 kn (120+60kn), s time da se prvi dio (120 kn) isplatio prije početka trgovanja JDOS-om na burzi, pa su novi kupci dobili samo ostatak od 60 kn.
Ma ide JDOS ubrzo gore, kao i svaka dionica iz koje tenkista izađe [lol]
Inače, ako mene pamćenje ne vara dividenda je bila 180 kn (120+60kn), s time da se prvi dio (120 kn) isplatio prije početka trgovanja JDOS-om na burzi, pa su novi kupci dobili samo ostatak od 60 kn.
Vidiš nisam znao za ovih 120 kn,ako je ove godine dobit veća onda je očekivati nekakvom logikom i veću dividendu.Da ostane na prošlogodišnjoj razini to bi iznosilo oko 3% današnje vrijednosti dionice,što nije kao ht ali nije ni za bacit i može biti dobar mamac investitorima,pogotovo ako su nekakve projekcije daće jdos skočiti ipak više nego potencijalna dividenda.
Doduše ovo su moja naglas-razmišljanja,a sve to mora The Grgić & Co odlučiti.[thumbsup]