JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

i opet, ispočetka…molim k/p [sad]

Lopovska firma, ja se riješio toga s 40% gubitka. Mogao sam školovat djecu za te novce a pomogao sam tajkunima da kupe 10 m dužu jahtu. Ne ulazim više u takve vrste dionica.[undecid]

samo se narušava ugled firme bez veze

onagrus: ” i opet, ispočetka…molim k/p [sad] ” Lopovska firma, ja se riješio toga s 40% gubitka. Mogao sam školovat djecu za te novce a pomogao sam tajkunima da kupe 10 m dužu jahtu. Ne ulazim više u takve vrste dionica.[undecid]

Pametni su tajkuni, ne? A i strpljivi.

Nisi izgubio, sve dok nisi prodao.

teško je virovat da se netko stalno ukrcava sa solidnim prometom a da ne barata sa nekim informacijama,jer ,budimo realni,ima puno drugih jeftinih dionica koje će u kratkom roku prema gore .
A još mi je teže virovat da će fondovi sa ulazom preko 9k (takav je i moj nažalost) dozvolit da ovde poginu.

P.s. kolega tenkista do jučer ste bili tu i niko Vam ne zamjera izlzak na ovim cijenama,vaše pravo je da gubite po dionici koliko hoćete ali budite solidarni prema imateljima pa vaše ogorčenje prema ovoj dionici i upravi jdos-a nastojte zadržati za sebe(ne kažem da niste u pravu!)[thumbsup]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

nemojme zezat da si tu popaho!!!

Tenkista svaka ćast

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

i opet, ispočetka…molim k/p [sad]

evo ide…ajde , nemojte smetnuti s uma da se ipak skidalo s ask na kraju..ali još uvjek su to mali volumeni….naravno, da je bilo izaći iz jdos i ući u ulpl ali na taj naćin ne razmišljam…
a ne bi trebali ni vi…

evo i k/p za kolegu…
na prodaji imamo tri veća naloga i to je to…jedan jaći impuls i jdos raste rapoidno..IMHO

Kupnje Prodaje
Cijena Količina
5.650,00 27
5.512,00 2
5.510,00 2
5.500,07 3
5.500,00 25
5.200,00 4
5.150,00 1
5.120,03 10
5.120,02 3
5.107,02 33

Cijena Količina
6.100,00 50
6.139,00 3
6.149,00 51
6.149,50 50
6.400,00 2
6.440,00 2
6.499,99 5
6.850,00 1
6.900,00 10
6.980,00 9

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Gledam i ne virujen,prodaja se malo povlači.
[pray] Još da i kupnja malo reagira……

da maknut je onaj nalog od 50

Pogledaj bolje.

Nisi izgubio, sve dok nisi prodao.

ma bio je još jedan ..

pardon ..

i ja svašta trkeljam i maštam,evo ih ko gljive posli kiše na prodaji[cry]

New Report

Close