JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

neko kalkulira..prodati po 6200,i staviti se na 6000,OK,ali može biti i gorak okus ako krene[rolleyes]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

neko kalkulira..prodati po 6200,i staviti se na 6000,OK,ali može biti i gorak okus ako krene[rolleyes]

Je, krenut će. [lol]

Promet za vola ubit.

Nisi izgubio, sve dok nisi prodao.

Sva srećadanam je JDOS na minimumu inačebi i mi dole.

Netko pametan stalno stavlja naloge na bidu na 6000 kn. [thumbsup]

Nisi izgubio, sve dok nisi prodao.

Stvarno neznam koji mu je razlog da se ne makne na 5500…[undecid]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Stvarno neznam koji mu je razlog da se ne makne na 5500…[undecid]

Vjerojatno nebi kupio tolike količine a pošto je siguran u rast isplativije mu je ovako. I ja bi kupio po toj bagateli ali nemam keš.
A ovaj sigurno nije budala koji kupuje. Ali je zato onaj koji prodaje, osim jasno onog kojemu treba danas za kruh.

Opet novih 40komada na kupnji. Netko zna rezultate. Ovaj će čovjek biti najbogatiji ove godine u hrvatskoj. Ah što ga lijepo skuplja od ovčica koje prodaju s 35 % minusa. U životu nisam prodao dionicu sa minusom većim od 10%. Ak ne prodaš odmah, glupo je kasnije tržiti.

bogami idu količine, a cijena stoji…bar nešto, bolje nego da pada

Javno pozivam gospodina koji kupuje Jdos-a u ovim količinama da mi se javi na private da ga zaprosim za vjenčanog kuma. Imam i ja nešto dionica, bogat se s bogatim mora spojiti. [thumbsup]

tenkista, koje rezultate? zar izvješće sad brzo izlazi?

Ovaj što kupuje na 6000 mora kupit skoro 2 dionice da bi vridila ko moja jedna kupljena na 9950.
Uh kako crn humorna svoj račun[lol] [lol] [lol] [bye][bye][bye]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

kaj kukate…vi se jos najbolje drzite.

ma kaj bi kukali ..nama je već palo do dna,mi smo se već nakukali!

New Report

Close