JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što je ovom bila sila prodavati po 6650, sa 2500 kn minusa??? Van svake pameti, vidjet će već sutra.

Što je ovom bila sila prodavati po 6650, sa 2500 kn minusa??? Van svake pameti, vidjet će već sutra.

To je bio strašan potez,sad je pun para i spreman za nove pobjede
[shocked]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

ako ima još 2 dionice nek mi se javi, ja mu sutra dam 6750

ljudi, meni se čini da se ovdje cijena namjerno ruši kako bi netko pametan i dobro potkovan sa lovom kasnije jeftino dokupio
po koliko je dobio dionice onaj suvlasnik koji je prodavao prvi dan na burzi?!
zašto je eurroherc dokupljivao jdos?
ako ima netko da zna neka izbaci[pray]

JDOS iz dana u dan bolje. imamo na prodaji 40 komada na 6.899,00[thumbsup] zaista konstantna dionica, it goes all the time in the same direction, bravo. idemo dalje JDOOOOOS!

Kad vidim prodaju smuči mi se

po 7000

Pa po kojoj cijeni su kupovali ovi “prodavači” na 6 666,ovo je strašno .

evo, neko pokupio svo kupnjo, ali vidi ga, ostao nalog na prodaji 40 komada[thumbsup] bravo JDOOOOOOS!!!!

ovo je ludara!!!Imam 20 komada i ne dam ih ispod 14 somava vidjet ćete,premda čekao pet godina da je neuki prepoznaju

ovo je ludara!!!Imam 20 komada i ne dam ih ispod 14 somava vidjet ćete,premda čekao pet godina da je neuki prepoznaju

Vidim ja da ćemo ostarit zajedno u jdos-u.
Isto tako kao što neznam zašto stalno pada cijena ne znam šta bi se trebalo desit da naraste!
Ali ,ako ništa ,lipo je vidit da još ima optimista .
[thumbsup]

certificat:

Vidim ja da ćemo ostarit zajedno u jdos-u.
Isto tako kao što neznam zašto stalno pada cijena ne znam šta bi se trebalo desit da naraste!
Ali ,ako ništa ,lipo je vidit da još ima optimista .
[thumbsup]

Pa neću valjda prodavati s minusom a nakon toga dionica skoči 100 %. Prošao sam te škole…[thumbsup]

New Report

Close