ne moreš, da vjeruješ, ova dionica tone i tone, kada če bit vreme, ko bo treba platiti, da jo prodaješ? ako još gledaš super količine na prodaji[bye]
I ja kažem… unglaublich… evo, sad je netko stavio 65 kom na prodaju na 7200… valjda se ljudima/fondovima ne da čekati… je li to dobro za dokup?… A million kunas question [undecid]
Nemogu reći da baš sretan dočekujem kraj godine sa jdos-om a toliko je obećavao….
Pouzdano znam da je jako puno kupljeno na 9700-10000 kn,pa jel netko od tih prodaje po ovim cijenama?
[bye]
Nemogu reći da baš sretan dočekujem kraj godine sa jdos-om a toliko je obećavao….
Pouzdano znam da je jako puno kupljeno na 9700-10000 kn,pa jel netko od tih prodaje po ovim cijenama?
[bye]
Kolega, sigurno jje da prodaju. Nestrpljivi, kojima je ova dionica dosadila.
Sasvim sigurno je JDOS odlična kupnja na 7.000. Jedino ne znam što savjetovati Vama koji ste je kupili po 9.000. Ukoliko Euroherc ne pokupuje neku ozbiljniju količinu, sumnjam da će ova dionica tako skoro opet na 9.000 kn.
nema2puta:
”
[bye]
”
Kolega, sigurno jje da prodaju. Nestrpljivi, kojima je ova dionica dosadila.
Sasvim sigurno je JDOS odlična kupnja na 7.000. Jedino ne znam što savjetovati Vama koji ste je kupili po 9.000. Ukoliko Euroherc ne pokupuje neku ozbiljniju količinu, sumnjam da će ova dionica tako skoro opet na 9.000 kn.
S jedne strane san preškrt za izgubit 25 % na dionici,s druge dovoljno strpljiv za čekat povratak na staru razinu
,a s treće još uvijek vjerujen u ovu dionicu i mislim da joj nije mjesto na 7k[angry]
Kupnja – JDOS-R-A
5 7.200.05
3 7.200.02
2 7.200.01
10 7.200.00
2 7.100.12
Prodaja – JDOS-R-A
8 7.400.00
2 7.490.11
1 7.498.00
1 7.499.00
67 7.500.00
Što ste željeli reći kolega Avax sa ovim postom? To barem nije u vašem stilu.
Možda će dioničari ove firme imati sreće ako je sve ovo do 31.12. bila igra fondova koji su željeli da JDOS završi nisko, kako bi u prvim danima siječnja na njemu mogli napucat prinose. No da li je tome tako, vidjet ćemo vrlo skoro. [rolleyes]
E kad bi ovdje kao na luci ploče danas.
Nego, zanima me ako je EHOS kupio dionice JDOS-a u vrijednosti 4 milje da li je to pokušaj dizanja cijene ili možda očekivanje podizanja vrijednosti ove dionice. Ona je isto paradoksalno s nelošim izvješćem pala, kao i HT recimo?