JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ulala je li ovo reakcija na provokaciju??[smiley]

I odmah se brze-bolje krenu liparit na prodaji…..prestrasno

Pozdrav

svi smo mi Crobex

možemo samo nagađati,hahaha!!Mislim da je to reakcija …[cool]

Šta je bilo bilo je, dragomi je da i ja plovim na ovome brodu [cool]

Do sada je ovo bila podmornica ,još par ovakvih dana pa će se poćeti nazirati površina…..

Osim promjene inv. raspoložemja ima li slučajno još neka vijest koja je dovela do današnjeg skoka?

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

Mislim da neće baš tako lako gore, nekome paše ova razina- ima na prodaji 117 komada po 8ooo, osim ako to nije dogovorna transakcija. A što se tiče vijesti, malo koja dionica u zadnje vrijeme ima neku vijest, sve se odvija pod špekulativnim okriljem

macoko:

Do sada je ovo bila podmornica ,još par ovakvih dana pa će se poćeti nazirati površina…..

Osim promjene inv. raspoložemja ima li slučajno još neka vijest koja je dovela do današnjeg skoka?

Mislim da je ta dionica imala u zadnjih par mjeseci puno dobrih vijesti sa kojima nije reagirala jer je nekome u interesu da ne reagira kao šta kaže xmenergy, ali doči če vrijeme kad če je pustiti sa lanca a onda [thumbsup]

evo crobex ti je +0,08%[thumbsup]

Mislim da je ta dionica imala u zadnjih par mjeseci puno dobrih vijesti sa kojima nije reagirala jer je nekome u interesu da ne reagira kao šta kaže xmenergy, ali doči če vrijeme kad če je pustiti sa lanca a onda [thumbsup]

pa daj nam napisi onda koju tako dobru vijest? ne znam da li mi je sto promaklo ali se bas i ne sjecam da je nesto revolucionarno objavljeno.

evo, mozda ti se ovo cini kao dobra vijest

Euroherc se vraća starim dioničarima

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

a jebaj ga ..trebalo im je deset godina da donesu presudu i da čovjek natrag dobije dionice,katastrofa …po meni treba dobiti veliku odštetu ili besplatne dionice

Euroherc kupuje dionice JDOS-a [thumbsup]

14.12.2007
Vlasnik računa Stanje [%] Promjena
1. GRGIĆ DUBRAVKO 18.750 15
2. LAVRIĆ RADOSLAV 12.220 9.78
3. GRBAVAC MIROSLAV 11.913 9.53
4. ČEKO ANKICA 8.396 6.72 -350
5. GRGIĆ MLADENKA 5.550 4.44
6. LEROTA ZLATKO 3.160 2.53
7. PAVLOVIĆ RADOSLAV 3.094 2.48
8. EUROHERC OSIGURANJE D.D. 2.524 2.02 + 490
9. KURTOVIĆ HUSNIJA 2.400 1.92
10. MILAS ZDENKO 2.400 1.92

Ukupno: 56.33

Ignore: KressoM, delux

Euroherc kupuje dionice JDOS-a

kako protumačiti to preslaganje unuta kuće?

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

New Report

Close