JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Recite vi meni, momci, koliki je vama onda target kad ste takvi optimisti? 10k?

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Više tango, više…Ali neću o brojkama da ne ispadne navlačenje.

Ignore: KressoM, delux

šta kažete na JDOS graf:

Ok! ako zanemarimo nagađanja, špekulacije, krivulje, grafove i psihologiju kupaca i prodavača, s kakvim podacima poslovanja na kraju do sada raspolažemo? Čini mi se da jedino šta od svih ovih piskaranja ima smisla je odbrojavanje do nekakvih financijskih pokazatelja koje svi čekamo

šta kažete na JDOS graf:

Rekao bih da dalje prema dolje ne bi smio ići.

Nisi izgubio, sve dok nisi prodao.

7.700 kuna? Kako?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

http://www.vecernji.hr/newsroom/blackchronicle/2944483/index.do

za neupucene, da znaju s kim imaju posla.
[smiley6]

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

Koja je ovo tragedija od burze, dionice kvalitetne firme poput JDOS-a ode dolje čak do 7700 kn, a dionice firmi koje su trebale odavna u stečaj (ZDNK, IPKO itd) rastu po 10% na dan. Nevjerojatno! I dalje se čudom čudim nakon svih tih godina provedenih na burzi.[smiley9]

Ignore: KressoM, delux

Malo podataka iz HANFA-inih mjesečnih izvješća koji se odnose na Jadransko osiguranje.

bruto premija udio u premiji svih društava
2007. g.
01.01.-30.09. 485.351 9,39%
01.01.-31.08. 440.380 9,31%

2006. g.
01.01.-30.09. 469.108 9,86%
01.01.-31.08. 423.902 9,79%

Dakle,iz prethodno navedenih podataka se može uočiti povećanje zaračunate bruto premije u 2007. godini u odnosu na isti period u 2006. godini, kao i lagano uvećanje udjela u premiji svih društava u periodu od 01.01.-30.09.07. u odnosu na period 01.01.-31.08.07. Također, na profitabilnost JDOS-a trebala bi pozitivno djelovati i izmjenjena zakonska regulativa koja sprečava manipulaciju bonusima (a što sam osjetio na vlastitoj koži prilikom osiguranja vozila).

Netko se iskrcao sa cca 600.000 kn do 8.000, još mu je i ostalo 17 kom na prodaji po 8.000. ?? Jel to vidio izvješće ili samo ima potrebu za destrukcijom??

..bio je nalog od 100kom, ostalo na prodaji još 17.

možda se još preslažu, bar se nadam

Da imam još cash-a sam bi počistio tih 17kom.. smatram da je ova cijena više nego prihvatljiva.
Nažalost ja sam kupovao po cca 8600,vjerujući da nemože puno ispod, ali sam se prevario..

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

New Report

Close