mislim da danas 10 baš i neće biti, naći će se još prodavača do 10, a ni kupnja nije nešto jaka.
Naravno volio bi da ti mitko budeš u pravu, ali mislim da za 10 ćemo trebati čekati jdd kotaciju
mislim da danas 10 baš i neće biti, naći će se još prodavača do 10, a ni kupnja nije nešto jaka.
Naravno volio bi da ti mitko budeš u pravu, ali mislim da za 10 ćemo trebati čekati jdd kotaciju
Ma dobro, ovaj moj post je bio malo navijački[smiley2], ali svakako se krećemo u dobrome smjeru.
Update.
Mitko, jel’ to screenshot sa pbz-investora?
miclav: ” mislim da danas 10 baš i neće biti, naći će se još prodavača do 10, a ni kupnja nije nešto jaka. Naravno volio bi da ti mitko budeš u pravu, ali mislim da za 10 ćemo trebati čekati jdd kotaciju ” Ma dobro, ovaj moj post je bio malo navijački[smiley2], ali svakako se krećemo u dobrome smjeru. Update.
navijamo za istu momčad, to je najvažnije. Nadam se da će nam se mirovinci pridružiti na tribini, a onda po mojoj procjeni vrlo brzo 11000
Mitko, jel’ to screenshot sa pbz-investora?
da,da. korisna stvarčica.
ma kakvo kolebanje, ako bude cijena na ovoj razini kad mi vrate pare od t ht-a jdos će biti sigurno jedan od kandidata za ulaz
Još uvijek bi bilo to OK kupiti po 9k, da nema ovih igrica kojima nikad kraja…
HRVATSKA AGENCIJA ZA NADZOR FINANCIJSKIH USLUGA
2930
Na temelju odredbi članka 15. stavak 1. točka 4. alineja 1. i članka 8. stavak 1. Zakona o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga »Narodne novine« broj 140/05), te članka 96. stavak 4. Zakona o tržištu vrijednosnih papira »Narodne novine« broj 84/02 i 138/06), Uprava Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga, na zahtjev trgovačkog društva Jadransko osiguranje d.d., Zagreb, Listopadska 2, u predmetu odobrenja objavljivanja podataka iz skraćenog prospekta prilikom uvrštenja dionica trgovačkog društva Jadransko osiguranje d.d., Zagreb, Listopadska 2, u kotaciju javnih dioničkih društava, na sjednici održanoj 20. rujna 2007. godine donijela je
RJEŠENJE
1. Trgovačkom društvu Jadransko osiguranje d.d., Zagreb, Listopadska 2, odobrava se objavljivanje podataka iz skraćenog prospekta prilikom uvrštenja dionica trgovačkog društva Jadransko osiguranje d.d., Zagreb, Listopadska 2, u kotaciju javnih dioničkih društava.
2. Izrjeka ovog rješenja objavit će se u »Narodnim novinama«.
Klasa: UP/I-451-04/07-12/09
Urbroj: 326-111/07-5
Zagreb, 20. rujna 2007.
Predsjednik Uprave
Ante Samodol, v. r.
Moze kratko objasnjenje citata? Hvala