JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska JDOS (Jadransko osiguranje d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako ste gledali sinoc Latinicu i storiju EuroHerc, znate s kim ovdje imate posla. Ja sam se valjao od smijeha iako sam iz JDOSa pobjegao sa podebelim minusom. Isto savjetujem svima.

i ti mislis da bu hercegovac dopustil da cijena dionice ( koju i on posjeduje ) ode u bescjenje?????
neznam bas….ne cini mi se tak….a tebi?
pa ko bu platil onu jahturinu i njezino odrzavanje….sigurno ne on ak dopusti da gubi na cijeni dionice…
vidjet cemo…ja mislim da konacno krecemo uzlazno
[smiley1]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

ako ste gledali sinoc Latinicu i storiju EuroHerc, znate s kim ovdje imate posla. Ja sam se valjao od smijeha iako sam iz JDOSa pobjegao sa podebelim minusom. Isto savjetujem svima.

Odlična fora. Savjetuješ nam da i mi pobjegnemo iz JDOS-a sa podebelim minusom?!

Fala, ali ne, fala. S minusom ne izlazim ni odtkuda. Vidi sig!

Nisi izgubio, sve dok nisi prodao.

A zamisli ovo, ti ljudi kojima se smiješ su doveli koncern od po 5000DM svaki u Ljubuškoj birtiji na ove razine, bez državne pomoći, bez kamiona dinara u BiH, bez namješenih državnih ugovora, u tržišnoj utakmici (svaki njihov klijent je tu svojom voljom i ima ih u stotinama tisuća).
Ja bi tim ljudima zavidio, a ne smijao se.

pogresno. Smijao sam se tetralnosti kojom su osteceni objasnjavali svoju muku. A stvar je vrlo jednostavna: bili su pohlepni, dosta naivni, sami rekose da su mu dali punomoc, dosli su na noge pravom igracu i popusili. I sve je legalno, osim one epizodice sa trgovackim sudom kojoj je, cini mi se, ipak, tesko dokaziva. Inace, ne radujem se nicijoj muci a na uspjehu nikad nisam jalan, ne morate likovati kolega, ja ih jako dobro razumijem. A prilog je bio jako poucan, cisto da vidite kakvi su igraci u JDOSu, ja priznajem da sam ih potcijenio.[smiley7]

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

nitko ne želi prodati JDOS po 9100 ?????

tko čeka neka dočeka, ja ne želim čekati

nitko ne želi prodati JDOS po 9100 ?????

ja nedam sigurno!!![smiley11]

Odlična fora. Savjetuješ nam da i mi pobjegnemo iz JDOS-a sa podebelim minusom?!

Fala, ali ne, fala. S minusom ne izlazim ni odtkuda. Vidi sig!

ma ne. savjetujem da ne kupujete.[smiley1]

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

Bolje ti sad kupi dok je JDOS još nisko, a ne kad ga JDD kotacija odnese na 10.000-11.000 kn…ispod 9.000 kn više neće ići, jer je rasprodaja zbog HT-a gotova, a ulazak u JDD kotaciju jamči nam sretnije (zelenije) dane za JDOS …. [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

Pogledajte koji stiska na kupnji [smiley2] he, he!

Bolje ti sad kupi dok je JDOS još nisko, a ne kad ga JDD kotacija odnese na 10.000-11.000 kn…ispod 9.000 kn više neće ići, jer je rasprodaja zbog HT-a gotova, a ulazak u JDD kotaciju jamči nam sretnije (zelenije) dane za JDOS …. [smiley2]

kad bi se to trebalo dogoditi…..JDD kotacija

kad bi se to trebalo dogoditi…..JDD kotacija

Vrlo brzo jer 20.09. HANFA je odobrila JDOS-u objavljivanje podataka iz skraćenog prospekta radi uvrštenja u JDD kotaciju…

http://www.hanfa.hr/uploads/49-07-20.pdf

Kupnja – JDOS-R-A
16 9.100,00
11 9.030,00
36 9.020,00
6 8.801,00
20 8.800,01

Prodaja – JDOS-R-A
5 9.150,00
3 9.229,94
2 9.229,95
22 9.248,98
3 9.248,99

Ignore: KressoM, delux

JDOS nam se probudio. Još kada dođe svježa lova od HT-a a mi još odosmo u JDD kotaciju, pa još ljudi shvate kako je JDOS jako jeftin, pa gdje će nam biti kraj [smiley2]

Prodaja se topi. Do 9500 još samo malo. [smiley2]

New Report

Close