ako ste gledali sinoc Latinicu i storiju EuroHerc, znate s kim ovdje imate posla. Ja sam se valjao od smijeha iako sam iz JDOSa pobjegao sa podebelim minusom. Isto savjetujem svima.
i ti mislis da bu hercegovac dopustil da cijena dionice ( koju i on posjeduje ) ode u bescjenje?????
neznam bas….ne cini mi se tak….a tebi?
pa ko bu platil onu jahturinu i njezino odrzavanje….sigurno ne on ak dopusti da gubi na cijeni dionice…
vidjet cemo…ja mislim da konacno krecemo uzlazno
[smiley1]
ako ste gledali sinoc Latinicu i storiju EuroHerc, znate s kim ovdje imate posla. Ja sam se valjao od smijeha iako sam iz JDOSa pobjegao sa podebelim minusom. Isto savjetujem svima.
Odlična fora. Savjetuješ nam da i mi pobjegnemo iz JDOS-a sa podebelim minusom?!
Fala, ali ne, fala. S minusom ne izlazim ni odtkuda. Vidi sig!
A zamisli ovo, ti ljudi kojima se smiješ su doveli koncern od po 5000DM svaki u Ljubuškoj birtiji na ove razine, bez državne pomoći, bez kamiona dinara u BiH, bez namješenih državnih ugovora, u tržišnoj utakmici (svaki njihov klijent je tu svojom voljom i ima ih u stotinama tisuća).
Ja bi tim ljudima zavidio, a ne smijao se.
pogresno. Smijao sam se tetralnosti kojom su osteceni objasnjavali svoju muku. A stvar je vrlo jednostavna: bili su pohlepni, dosta naivni, sami rekose da su mu dali punomoc, dosli su na noge pravom igracu i popusili. I sve je legalno, osim one epizodice sa trgovackim sudom kojoj je, cini mi se, ipak, tesko dokaziva. Inace, ne radujem se nicijoj muci a na uspjehu nikad nisam jalan, ne morate likovati kolega, ja ih jako dobro razumijem. A prilog je bio jako poucan, cisto da vidite kakvi su igraci u JDOSu, ja priznajem da sam ih potcijenio.[smiley7]
nitko ne želi prodati JDOS po 9100 ?????
ja nedam sigurno!!![smiley11]
Odlična fora. Savjetuješ nam da i mi pobjegnemo iz JDOS-a sa podebelim minusom?!
Fala, ali ne, fala. S minusom ne izlazim ni odtkuda. Vidi sig!
ma ne. savjetujem da ne kupujete.[smiley1]
Bolje ti sad kupi dok je JDOS još nisko, a ne kad ga JDD kotacija odnese na 10.000-11.000 kn…ispod 9.000 kn više neće ići, jer je rasprodaja zbog HT-a gotova, a ulazak u JDD kotaciju jamči nam sretnije (zelenije) dane za JDOS …. [smiley2]
Bolje ti sad kupi dok je JDOS još nisko, a ne kad ga JDD kotacija odnese na 10.000-11.000 kn…ispod 9.000 kn više neće ići, jer je rasprodaja zbog HT-a gotova, a ulazak u JDD kotaciju jamči nam sretnije (zelenije) dane za JDOS …. [smiley2]
kad bi se to trebalo dogoditi…..JDD kotacija
kad bi se to trebalo dogoditi…..JDD kotacija
Vrlo brzo jer 20.09. HANFA je odobrila JDOS-u objavljivanje podataka iz skraćenog prospekta radi uvrštenja u JDD kotaciju…
http://www.hanfa.hr/uploads/49-07-20.pdf
Kupnja – JDOS-R-A
16 9.100,00
11 9.030,00
36 9.020,00
6 8.801,00
20 8.800,01
Prodaja – JDOS-R-A
5 9.150,00
3 9.229,94
2 9.229,95
22 9.248,98
3 9.248,99
JDOS nam se probudio. Još kada dođe svježa lova od HT-a a mi još odosmo u JDD kotaciju, pa još ljudi shvate kako je JDOS jako jeftin, pa gdje će nam biti kraj [smiley2]